Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

pomiary po ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak wygląda pomiar temperatury po ciąży? Jestem 2,5miesiąca po ciązy. Musze wstawać w nocy 2 razy jak się to ma do temperatury?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    będzie zaburzona, więc nie ma większego sensu by ją mierzyć.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmmm to nie wiem jak mam to zrobić żeby wyznaczyc dni płodne i niepłodne.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A o jakich mniej więcej godzinach wstajesz w nocy i o której potem rano?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    śluz płodny, testy owulacyjne...

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wstaje różnie, najczęściej 2 i potem 6.
    Z tym, że ja na razie nie chce zajsc w ciążę przeciwnie. Interesują mnie dni niepłodne

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raczej malo prawdopodobne ze tak szybko bedzieszmiala dni plodne po ciazy. Zwykle ok pol roku mija za nim zaczna sie znow owulacje. Ale jesli chcesz mierzyc temperature da samej siebie to o 6 rano bo masz niby przespane 4 godziny snu a niektore zrodla podaja ze minimum 3 musza byc. Choc nie wiem czy sen przy malym dziecku mozna nazwac spokojnym i relaksujacym. Ja bym w tym wypadku postawila na testy owulacyjne ale nie paskowe a te ze sliny albo po prostu sie zabezpieczac. Mysle ze po ciazy to wszystko moze byc tak zaburzone jeszcze teraz ze oznaczenie owulacji i dni plodnych moze duzym wyzwaniem. Albo domowy monitoring owulacyjny tylko to mega drogie i chyba przy karmieniu piersia sie nie sprawdza...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ