X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów POMOCY DŁUGI BRĄZOWY OKRES CO TO??
Odpowiedz

POMOCY DŁUGI BRĄZOWY OKRES CO TO??

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kudia Znajoma

Wysłany: 13 marca 2023, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.
    W czwartek 2 marca dostałam ,,okres,, jednak to nie była świeża krew tylko ciemno brązowe plamienie nie za obfite ale też nie było ta parę kropek. Od tamtej pory do dzisiaj dalej mam tak samo obfite brązowe plamienie zamiast normalnego okresu. Nie boli mnie nic. Nie wiem o co chodzi? Jestem 6 miesięcy po porodzie, to mój trzeci okres od porodu. Współżyje z mężem normalnie. Nie biorę żadnych leków. Czy któraś z was tak miała? Co to może być?
    Na internecie piszą że brązowe plamienie może być chwilowe a ja mam je już 11 dni i nie zapowiada się żeby ustało szybko.

• Angelika_1984 Koleżanka

Wysłany: 31 marca 2023, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepiej udać się z tym do lekarza.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ