WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

PROGESTERON 23 DC

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • starająca33 Znajoma

Wysłany: 19 marca 2019, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odebrałam wyniki progestreron 14,8 ng/ml
    martwią mnie ciągłe plamienia kilka dni przed miesiączką. czy ktoś może mi powiedzieć, czy wynik prawidłowy. Niby w granicach normy, ale nie wiem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 14:23

• Krąsi Autorytet

Wysłany: 19 marca 2019, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko zależy od tego, kiedy miałaś owulację, kiedy ma przyjść spodziewana miesiączka. Możliwe, że zaczął już spadać przed okresem, a nie wychwyciłaś jego szczytu. Brązowe plamienia to nie tylko objaw niskiego progesteronu, ale również np. endometriozy czy stanu zapalnego endometrium.

Jeśli chodzi o naprotechnologię, to tam przyjmuje się, że odpowiedni progesteron to okolice 18-20 w dniu peak+7.

Muszę mieć plan działania.

1. ICSI - nieudane;
    2. a. PICSI: 24.10.2020 Malineczka jest po drugiej stronie brzuszka :)
    b. 08.02.2025 nieudany transfer 5.1.1. tęsknię i kocham
  • gosiulla Znajoma

Wysłany: 30 maja 2019, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiedy wykonywałaś progesteron? w którym dniu cyklu?

3jgx43r8qli4y3zm.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ