X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o interp wyników hormonów
Odpowiedz

Prośba o interp wyników hormonów

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sylabrzeska67 Koleżanka

Wysłany: 6 listopada 2019, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, robiłam dzisiaj badania poziomu hormonów (jestem w 12 d.c) LH wyszło mi 4,7 (normy dla fazy owu: 7.59–89), FSH 2.97 (2,55-16.7) estradiol 1385 (2,55-2382) prolaktyna 11.91 (5.18-26.53). Robiłam te same badania w 3 d.c i LH wynosiło 4 wiec niewiele poszło do góry... czy któraś pomoże mi w interpretacji wyników?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ