X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów prosze o interpetacje cyklu
Odpowiedz

prosze o interpetacje cyklu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karolina30 Koleżanka

Wysłany: 19 września 2016, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    prosze o interpretacje wiem ze jest niekompletny ale jestem ciekawa co myslicie karmie jeszcze piersia i okresu jeszcze nie dostalam, nie ukrywam ze staramy sie z mezem o drugie i jak myslicie czy te temp to dobrze wychodzą na okres czy ciaze cokolwiek przyjme na klate:-}

74di4z17q2rryrdy.png
  • Karolina30 Koleżanka

Wysłany: 19 września 2016, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś

39a8146de926ac018d727f165dbb110c.png

74di4z17q2rryrdy.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ