X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów proszę zinterpretujcie wykres.
Odpowiedz

proszę zinterpretujcie wykres.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mrulinka Przyjaciółka

Wysłany: 5 września 2014, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny bardzo proszę zinterpretujcie wykres, gdyż jakieś dziwne skoki temp mam. W poprzednim tak nie było.
    Czy to normalne?

b930aa0cdd7c633327120cc153ba390e.png

mrulinka
  • rudainka Przyjaciółka

Wysłany: 7 września 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana, z tego co czytam Twoje notatki, to masz strasznie zaburzone dni i noce przez to, że pracujesz na nocne zmiany. Może to też jest powodem twoich zaburzeń temp? Pamiętajmy, że wiele czynników wpływa na różnicę temperatury. Mi na przyklad wystarczy, że miałam stresujący dzień w pracy i pójdę ze 2 godziny później spać niż zwykle i już widzę lekką różnicę na wykresie...

<3 49 cykl starań...
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ