Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Raczkownie z mierzeniem temki i z wykresem
Odpowiedz

Raczkownie z mierzeniem temki i z wykresem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Gośśśka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka ja też jestem nowa na tym forum i mam pytanie dotyczące owulacji czy na podstawie mierzenia temperatury owulacja pojawia się przy spadku temperatury czy przy wzroście?to mój pierwszy cykl z mierzeniem temperatury i wykresami wcześniej korzystałam tylko z testów owulacyjnych i to dość nieregularnie,ale teraz chciałabym podejść do tematu bardzo sumiennie bo razem z mężem marzymy o maluchu

relgl6d8fxp9gav7.png
  • Gośśśka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z testów owulacyjnych wynika że to dziś był by ten właściwy dzień gdyż dwie kreseczki są bardzo wyraźne natomiast z wykresu wynika że owulacja była w czwartek więc jestem troszkę zagubiona w tym wszystkim

relgl6d8fxp9gav7.png
  • karoam Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :) Ja też dopiero zaczynam, więc nie jestem ekspertem, ale u mnie ovu wyznaczył owulacje w ostatni dzień niskiej tempki przed skokiem- możesz zerknąć na mój wykres :)

Gośśśka lubi tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • Gośśśka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no u mnie też tak wyznaczyło ale testy owulacyjne bardziej na dzis są przychylne :) no wiec zobaczymy a twój wykresik muszę przyznać wygląda bardzo obiecująco trzymam kciuki :)

karoam lubi tę wiadomość

relgl6d8fxp9gav7.png
  • Anka1986 Przyjaciółka

Wysłany: 3 marca 2013, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie zależy od testu wcoraj zrobiłam 2 każdy innej formy i ten z Polski pokazał mocniejszą kreskę testową niż ten Angielski ale dalej będę działać owodzonka Laseczki w staraniach :)

9be682372777df1d4b421ee5b5298756.png[/url]

Gośśśka lubi tę wiadomość

Co ma być to będzie siłę znajdę wszędzie :D
  • Gośśśka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuje i też trzymam kciuki za Ciebie Aniu1986 :)

relgl6d8fxp9gav7.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ