X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Rodzaj śluzu przy luteinie
Odpowiedz

Rodzaj śluzu przy luteinie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Asiekk Koleżanka

Wysłany: 17 sierpnia 2023, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od 11 dni biorę luteinę dopochwowa, ponieważ ten cykl mialam stymulowany gonadotropinami w zastrzykach. Potem mialam zastrzykach ovitrelle, dokładnie 4.08. Przez następne dni się staraliśmy i lekarka kazała brać luteinę dopochwowa od 7.08. Także mija prawie 2tyg od zastrzyku a potem mam zrobić test ciążowy. Ale 2 tyg od zastrzyku czy bardziej od owulacji? Powinna być właśnie w weekend 5-6.08.
    Ale dążę do zapytania, ponieważ od 2 dni widzę u siebie takie śluz koloru beżowego, kremowego. Nawet jak zaaplikuje luteinę to na końcówce aplikatora on jest. Niewiele ale coś jest. On nie jest ani jasnoróżowy ani brązowy, tylko beżowo-kremowy. Czym to się może objawiać?

• kicia_kocia Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2023, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiekk, ja też miałam beżowy śluz przy luteinie. W ciąży było go po prostu znacznie więcej, więc na pewno nie jest to nic złego

PCOS, starania o drugiego 👶🏼

styczeń 2025 ➡️ start IVF 🚀
    Rekovelle 8 ug + Orgalutran + Gonapeptyl
    23 pobrane ➡️ 16 MII ➡️ 10 ❄️

kwiecień ➡️ 1. transfer 5AA ❌️
    maj ➡️ 2. transfer 4AB ❌️
    czerwiec ➡️ 3. transfer 4AB❌️
    czerwiec ➡️ histeroskopia (wszystko ok) ✅️
    sierpień ➡️ 4. transfer ⏳️
    Zostało 7 ❄️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ