X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Rodzaj śluzu przy luteinie
Odpowiedz

Rodzaj śluzu przy luteinie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Asiekk Koleżanka

Wysłany: 17 sierpnia 2023, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od 11 dni biorę luteinę dopochwowa, ponieważ ten cykl mialam stymulowany gonadotropinami w zastrzykach. Potem mialam zastrzykach ovitrelle, dokładnie 4.08. Przez następne dni się staraliśmy i lekarka kazała brać luteinę dopochwowa od 7.08. Także mija prawie 2tyg od zastrzyku a potem mam zrobić test ciążowy. Ale 2 tyg od zastrzyku czy bardziej od owulacji? Powinna być właśnie w weekend 5-6.08.
    Ale dążę do zapytania, ponieważ od 2 dni widzę u siebie takie śluz koloru beżowego, kremowego. Nawet jak zaaplikuje luteinę to na końcówce aplikatora on jest. Niewiele ale coś jest. On nie jest ani jasnoróżowy ani brązowy, tylko beżowo-kremowy. Czym to się może objawiać?

• kicia_kocia Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2023, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiekk, ja też miałam beżowy śluz przy luteinie. W ciąży było go po prostu znacznie więcej, więc na pewno nie jest to nic złego

PCOS, starania o drugiego 👶🏼

styczeń 2025 ➡️ start IVF 🚀
    Rekovelle 8 ug + Orgalutran + Gonapeptyl
    23 pobrane ➡️ 16 MII ➡️ 10 ❄️

kwiecień ➡️ 1. transfer 5AA ❌️
    maj ➡️ 2. transfer 4AB ❌️
    czerwiec ➡️ 3. transfer 4AB❌️
    czerwiec ➡️ histeroskopia + cd138 ✅️
    sierpień ➡️ 4. transfer 4BB ❌️
    wrzesień ➡️ 5. transfer 4AB + 4AC ❌️
    październik ➡️ 6. transfer ⏳️
    Kwalifikacja ✅️
    Transfer: 13.10 ⏳️

Zostało 4 ❄️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ