X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Rodzaj śluzu przy luteinie
Odpowiedz

Rodzaj śluzu przy luteinie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Asiekk Koleżanka

Wysłany: 17 sierpnia 2023, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od 11 dni biorę luteinę dopochwowa, ponieważ ten cykl mialam stymulowany gonadotropinami w zastrzykach. Potem mialam zastrzykach ovitrelle, dokładnie 4.08. Przez następne dni się staraliśmy i lekarka kazała brać luteinę dopochwowa od 7.08. Także mija prawie 2tyg od zastrzyku a potem mam zrobić test ciążowy. Ale 2 tyg od zastrzyku czy bardziej od owulacji? Powinna być właśnie w weekend 5-6.08.
    Ale dążę do zapytania, ponieważ od 2 dni widzę u siebie takie śluz koloru beżowego, kremowego. Nawet jak zaaplikuje luteinę to na końcówce aplikatora on jest. Niewiele ale coś jest. On nie jest ani jasnoróżowy ani brązowy, tylko beżowo-kremowy. Czym to się może objawiać?

• kicia_kocia Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2023, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiekk, ja też miałam beżowy śluz przy luteinie. W ciąży było go po prostu znacznie więcej, więc na pewno nie jest to nic złego

PCOS, starania o drugiego 👶🏼

styczeń 2025 ➡️ start IVF 🚀
    Rekovelle 8 ug + Orgalutran + Gonapeptyl
    23 pobrane ➡️ 16 MII ➡️ 10 ❄️

kwiecień ➡️ 1. transfer 5AA ❌️
    maj ➡️ 2. transfer 4AB ❌️
    czerwiec ➡️ 3. transfer 4AB❌️
    czerwiec ➡️ histeroskopia + cd138 ✅️
    sierpień ➡️ 4. transfer 4BB ❌️
    wrzesień ➡️ 5. transfer 4AB + 4AC ❌️
    październik ➡️ 6. transfer 4AB + 4BC
    14 dpt: betaHCG 1285 mlU/mL 🙀😻
    17 dpt: GS 5mm, YS 1 mm 🥰

Zostało 2 ❄️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ