X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Rodzaj śluzu przy luteinie
Odpowiedz

Rodzaj śluzu przy luteinie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Asiekk Koleżanka

Wysłany: 17 sierpnia 2023, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od 11 dni biorę luteinę dopochwowa, ponieważ ten cykl mialam stymulowany gonadotropinami w zastrzykach. Potem mialam zastrzykach ovitrelle, dokładnie 4.08. Przez następne dni się staraliśmy i lekarka kazała brać luteinę dopochwowa od 7.08. Także mija prawie 2tyg od zastrzyku a potem mam zrobić test ciążowy. Ale 2 tyg od zastrzyku czy bardziej od owulacji? Powinna być właśnie w weekend 5-6.08.
    Ale dążę do zapytania, ponieważ od 2 dni widzę u siebie takie śluz koloru beżowego, kremowego. Nawet jak zaaplikuje luteinę to na końcówce aplikatora on jest. Niewiele ale coś jest. On nie jest ani jasnoróżowy ani brązowy, tylko beżowo-kremowy. Czym to się może objawiać?

• kicia_kocia Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2023, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiekk, ja też miałam beżowy śluz przy luteinie. W ciąży było go po prostu znacznie więcej, więc na pewno nie jest to nic złego

PCOS, starania o drugiego 👶🏼

styczeń 2025 ➡️ start IVF 🚀
    Rekovelle 8 ug + Orgalutran + Gonapeptyl
    23 pobrane ➡️ 16 MII ➡️ 10 ❄️

kwiecień ➡️ 1. transfer 5AA ❌️
    maj ➡️ 2. transfer 4AB ❌️
    czerwiec ➡️ 3. transfer 4AB❌️
    czerwiec ➡️ histeroskopia + cd138 ✅️
    sierpień ➡️ 4. transfer 4BB ❔️
    betaHCG: 5dpt: 3,1▪️6dpt: 7,9 ⏳️
    Zostało 6 ❄️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ