Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Rodzaj śluzu przy luteinie
Odpowiedz

Rodzaj śluzu przy luteinie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Asiekk Koleżanka

Wysłany: 17 sierpnia 2023, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od 11 dni biorę luteinę dopochwowa, ponieważ ten cykl mialam stymulowany gonadotropinami w zastrzykach. Potem mialam zastrzykach ovitrelle, dokładnie 4.08. Przez następne dni się staraliśmy i lekarka kazała brać luteinę dopochwowa od 7.08. Także mija prawie 2tyg od zastrzyku a potem mam zrobić test ciążowy. Ale 2 tyg od zastrzyku czy bardziej od owulacji? Powinna być właśnie w weekend 5-6.08.
    Ale dążę do zapytania, ponieważ od 2 dni widzę u siebie takie śluz koloru beżowego, kremowego. Nawet jak zaaplikuje luteinę to na końcówce aplikatora on jest. Niewiele ale coś jest. On nie jest ani jasnoróżowy ani brązowy, tylko beżowo-kremowy. Czym to się może objawiać?

• kicia_kocia Ekspertka

Wysłany: 18 sierpnia 2023, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiekk, ja też miałam beżowy śluz przy luteinie. W ciąży było go po prostu znacznie więcej, więc na pewno nie jest to nic złego

PCOS, starania o drugiego 👶🏼
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ