Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Różnice temperatur - WAŻNE, PILNE !!
Odpowiedz

Różnice temperatur - WAŻNE, PILNE !!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Goździnka Koleżanka

Wysłany: 10 października 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Bardzo proszę wyjaśnijcie mi jak to jest z tymi temperaturami. Otóż w momencie kiedy mierzę temperaturę o godzinie 7:30 wychodzi mi 36,74. Idę spać dalej budzę się 3,5 godziny później i pokazuje mi 36,97. Która temperatura jest właściwa ?? Bardzo proszę o szybką odpowiedź :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 11:24

dev255pr___.png
  • Dafne Koleżanka

Wysłany: 10 października 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pierwsza :) zaraz po przebudzeniu mierzy się temperaturę, najlepiej mieć przy łóżku termometr, zapisać i dalej iść spać . Potem na temperaturę mają wpływ inne czynniki np wstanie z łóżka, przeciąganie się itp ... najwiarygodniejsza jest temperatura ta, zaraz po przebudzeniu. Nie mierz kilka razy dziennie, bo zwariujesz od tego.
    Jak zaczęłaś o 7:30, to codziennie mierz o tej godzinie i tyle.

lv8pusw.png
  • Goździnka Koleżanka

Wysłany: 10 października 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki wielkie :) A co jeśli, nie wstałam z łóżka ?? zmierzyłam o 7.30 poszłam spać i zmierzyłam zaraz po przebudzeniu o 10:30 ?? Tak czy siak tempka z 7:30 będzie zawsze zapisywana :P

dev255pr___.png
  • Dafne Koleżanka

Wysłany: 10 października 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najlepiej mierzyć rano do godziny 7 no 7:30 też może być, później bowiem temperatury skaczą jak chcą i dodawanie czy odejmowanie stałych ilości stopnia zależnie od pory dnia można o kant... rozbić :)
    jak tylko otworzysz oczy - mierz i tyle ;)
    Nie ma znaczenia, czy będziesz spać dalej po zmierzeniu. To już nie ma przecież wpływu na zmierzoną temperaturę. :)

lv8pusw.png
  • Goździnka Koleżanka

Wysłany: 10 października 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuję dziękuję :*:*

dev255pr___.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ