X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Skąpsze i krótsze miesiączki
Odpowiedz

Skąpsze i krótsze miesiączki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Yass Koleżanka

Wysłany: 16 czerwca 2022, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, po odstawieniu tabletek (brałam bardzo krótko, bo wyszło, że mam problemy z krzepliwością) moje miesiączki ze średnio obfitych 5-6 dniowych, stały się 3-4 dniowe, skape i krótsze. Odstawiłam w listopadzie i do teraz każda jest skąpa i krótka. Czy ktoś tak miał? Ma ktoś jakieś doświadczenia? Mam 26 lat, czy z czasem charakter tych miesiączek mógł się zmienić? Usg w jak najlepszym porządku, hormony wszystkie w normach, chociaż progesteron w dolnej granicy, może to przyczyna?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2022, 11:44

• Kasiak89 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2022, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może endometrium cieńsze

starania od I 2020
    Adenomioza, któtka fl
    reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
    u niego - niskie parametry, ale w normie, fragmentacja ok
    I FET VI 24 - X
    IIFET VII 24 - cb
    IIIFET X 24 - cb
    IVFET V 25 - 8/10tydz poronienie 💔
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Globulki dopochwowe z mio-inozytolem – naturalne wsparcie w dniach płodnych

Szukasz prostego sposobu, aby naturalnie wspomóc Wasze starania o dziecko? Czy wiedziałaś, że odpowiednie wsparcie środowiska wewnątrz pochwy może ułatwić zadanie plemnikom partnera? Specjalne globulki z mio-inozytolem mogą poprawiać jakość śluzu i chronić komórki przed niekorzystnymi czynnikami. Dzięki temu plemniki mogą poruszać się szybciej i sprawniej w drodze do celu, co może zwiększać szansę na zapłodnienie. To łagodne rozwiązanie, które może stać się Waszym cichym sprzymierzeńcem w najważniejszych dniach cyklu.

CZYTAJ WIĘCEJ