X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Skąpsze i krótsze miesiączki
Odpowiedz

Skąpsze i krótsze miesiączki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Yass Koleżanka

Wysłany: 16 czerwca 2022, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, po odstawieniu tabletek (brałam bardzo krótko, bo wyszło, że mam problemy z krzepliwością) moje miesiączki ze średnio obfitych 5-6 dniowych, stały się 3-4 dniowe, skape i krótsze. Odstawiłam w listopadzie i do teraz każda jest skąpa i krótka. Czy ktoś tak miał? Ma ktoś jakieś doświadczenia? Mam 26 lat, czy z czasem charakter tych miesiączek mógł się zmienić? Usg w jak najlepszym porządku, hormony wszystkie w normach, chociaż progesteron w dolnej granicy, może to przyczyna?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2022, 11:44

• Kasiak89 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2022, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może endometrium cieńsze

starania od I 2020
    Adenomioza, któtka fl
    reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
    u niego - niskie parametry, ale w normie, fragmentacja ok
    I FET VI 24 - X
    IIFET VII 24 - cb
    IIIFET X 24 - cb
    IVFET V 25 - 8/10tydz poronienie 💔
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ