X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Skok temperatury a owulacja tydzień później?
Odpowiedz

Skok temperatury a owulacja tydzień później?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • martakam Autorytet

Wysłany: 19 marca 2019, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Mam małą zagwostkę. Od 3 miesięcy mierzę regularnie temperaturę, a w tym cyklu wprowadziłam też testy owulacyjne. Skok temperatury wyszedł mi teraz baaardzo szybko, bo w 10 dniu cyklu, a razem z nim wodnisty śluz. Natomiast tydzień później pozytywny test owu i dużo śluzy o konsystencji biała jaja, plus ból jajnika i lekko zabarwiony na brązowo śluz przez chwilę. A skoku temp brak.
    Zgłupiałam totalnie... Chyba jednak bardziej powinnam zaufać testowi co?

👩🏼 ’88 🧔🏻‍♂️ ’88
    👦🏼 01.2020 (6 cs)
    👦🏼 08.2021 (2 cs)

Walka z IO, nadwagą 💪🏻

Bez oficjalnego starania, ale z wielką nadzieją na cud ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2019, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciężka sprawa, testy też bywają omylne. Trzeba dłużej poobserwować organizm, to będzie wiadomo czy ufać śluzowi :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ