Skoki Temperatury
-
Witam kochane Jestem tutaj całkiem świeża. Przepraszam, że męczę, ale gdyby moje objawy się potwierdziły to byłby wspaniały prezent, a wiem, że się na tym znacie. Ja dopiero co zaczęłam swoją przygodę tutaj Otóż obecnie jestem w 25 dniu cyklu( cykle 29 dniowe). Mierzę temperaturę zawsze z rana o tej samej porze, przed wstaniem z łożka. W tym cyklu dość często się przytulaliśmy. A od kilku dni moja temperatura wygląda następująco:
21dzień cyklu- 36,77
22dc-36,81
23dc-36,89
24dc-36,9
25dc-36,97
Czy wydaje Wam się, że mogło Nam się wreszcie udać? Czy to dopiero owulacja wystąpiła tak późno? Dodam, ze test robiłam w 23dc i był negatywny. Choć to chyba mogło być za wcześnie. Z występujących objawów to tylko, że dość wcześnie napuchły mi piersi, zazwyczaj na 2/3dni przed@ a teraz już od 2 dni. Zwiększony apetyt. Zjem i czuję się głodna, a do tego słyszę jakieś "żabki" jakby rechotanie z brzucha. Moja mama miała to samo, gdy była ze mną w ciąży. Bóle pleców. I delikatne mdłości, ale one też czasem u mnie zwiastują nadchodzącą @. natomiast 18 grudnia cały poranek czułam okropne kłucie w podbrzuszu. Przeszło dopiero po dwóch tabletkach przeciwbólowych. Od kilku dni mam także mleczno/kremowy śluz. Nie jest go dużo. Czy jeśli dziś zrobiłabym znów test, bądź jutro rano nie byłoby to jeszcze za wcześnie? Niestety mieszkam za granicą i tu niestety nie ma ginekologa do którego mogłabym się bezpośrednio udać... Bardzo proszę o pomoc Dziękuję bardzo z góry! Wesołych Świąt wszystkim!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2014, 12:34
-
nick nieaktualny
-