Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów szyjka caly czas wysoko pomocy!!!
Odpowiedz

szyjka caly czas wysoko pomocy!!!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • M.M.K Koleżanka

Wysłany: 2 grudnia 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane czy to normalne ze caly czas jest u mnie szyjka wysoko i otwarta? Skonczyla mi sie juz @ a nie widze zadnych zmian. :( zaczynam sie martwic :(

http://pg22.radom.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=61&Itemid=48
  • Marribell Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może zmiany są bardzo subtelne? mi w prawdzie też się ciągle wydaje, że moja też jest wysoko...

DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
    ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
    BĄBELEK termin 11.10.2017 :-) rośniemy
    Pessar w 27 tc- wytrzymaj
  • Linka05 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A długo już obserwujesz swoją szyjkę? Może potrzeba jeszcze więcej wprawy bo to są bardzo subiektywne odczucia.

zem3wn15az3szllg.png
  • M.M.K Koleżanka

Wysłany: 2 grudnia 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana juz trzeci miesiac obserwuje i wydaje mi sie ze pierwszy raz tak mam. o tej porze to juz byla prawie zamknieta a teraz jest caly czas wysoko i otwarta jak w @

• M.M.K Koleżanka

Wysłany: 2 grudnia 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ?

• Linka05 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha no to już spory czas także raczej nabyłaś wprawę... Moja też w poprzednim wydawała mi się cały czas otwarta, nie mam pojęcia czym to może być spowodowane.

zem3wn15az3szllg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ