temperatura a śluz
-
Witam,jestem tutaj nowa.Mam pytanie odnośnie temperatury i śluzu.Otóż mierzę sobię temperaturę,zawsze rano tuż przed wstaniem z łóżka i najniższy spadek miałam 15 dnia cyklu teraz jest 2 dzień wyższej temperatury.Czy owulacja już minęła?.Według obserwacji śluzu,owulacja wychodzi że była od 13 do 15 dnia cyklu(śluz był wodnisty i rozciągliwy),teraz jest lepki,białawy,mam 17 dzień cyklu).Czym mam się kierować, temperaturą czy obserwacją śluzu?Dodam jeszcze że Moje Ovu pokazuje że to nie owulacja.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 10:25
ignite -
nick nieaktualny
-
ignite
-
Wyznaczył po 3 do góry. Chociaż ja myślę że i tak była wcześniej. A u Ciebie... hmm... Może to dlatego że te temperatury są na tym poziomie co wcześniejsze wyższe i potrzebuje ich więcej. A zobacz w interpretacji wykresu czy masz napisane, że wahania są w normie.
-
Piszę że czas mierzenia jest prawidłowy.Wachania są w normie.Temperatura nie potwierdza wystąpienia owulacji.I okres ewentualnej płodności przedowulacyjnej jeszcze się nie zakończył. Sama już nie wiem,według mojej obserwacji śluzu dni płodne już minęły, tylko dlaczego temperatura tego nie pokazała.Teraz mam śluz już niepłodny.ignite
-