temperatura, okres z odstawienia luteiny a ciąża po pettingu?
-
10.10-(6 dzień od odstawienia luteiny 50) iwtedy też dostałam okres (zawsze był 2 dni od odstawienia, w tamtymm miesiacu 4 dni od odstawienia a w tym 6 dni.1dc-skapszy,2dc-obfity,3dc-skapszy,4dc,5dc-normalne, 6i7dc-brudzenie brazowe, brazowy sluz. Moje temp zawsze w 1 fazie był 36.4,
a w II fazie wynoszą 36.7-36.8.
W tym cyklu 1,2,3 dc-36.5,36.6
4dc-36.44
5,6,7 dc-36.61
8,9 dc-36.4
10dc-36.5,36.6
11dc-36.4
12dc-36.5
13dc-36.49
Bardzo się boję, że jestem w ciązy. Nie współżyję, chłopak dotyka mnie przez ubranie. Czasami też ocieramy się w ubraniu, imitując ruchy seksualne, ale plemnik chyba przez ubranie nie przejdzie.(?). Na gołe ciało dotyka moich pośladków, nie wiem czy miał czyste ręce. Pochwę dotykał przez mokre z podniecenia majtki.
Przed krwawieniem miałam objawy przedokresowe. pryszcze na twarzy, bol glowy. czemu temp taka jest? Czy ja mogłam zajsc w ciążę?
Dodam, że od 12 dc mam ciemne wargi sromowe mniejsze, tak jakby ciemnoróżowe lub fioletowe, cięzko mi określić oraz mam biały rozciagliwy śluz. Zauważyłam, że chyba więcej jem. Strasznie się boję, że jestem w ciąży. Czy to możliwe wmojej sytaucji? Jesli nie dochodzi do stosunków, tylko dotykanie na gole cialo posladkow, plecow, imitowanie ruchow seks.w ubraniu? Nie mogę iść do lekarza. Proszę o odpowiedź.
Pierrot lubi tę wiadomość
-
Śluz rozciągliwy, z wątku obok wynika, że raczej masz szyjke wysoko... może to owulacja? Temperatur ciążowych to nie masz, raczej przedowulacyjne z tego co piszesz. A dziecko trudno palcem zrobić
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyno!!! To nie jest forum z serii" Mam 16 lat i boję się że będę w ciąży" Z takimi problemami napisz do Bravo Girl. Tu dziewczyny naprawdę mają problemy i szukają wsparcia i porad. A ty lepiej się wyedukuj zanim zaczniesz sprawy związane ze seksem. Bo zaśmiecasz forum żenującymi tematami. a jak się boisz to zainwesuj w antykoncepcje a nie bawisz się w ruletkę. Masz 18 lat zabierasz się za seks nie mając zielonego pojęcia o podstawach w tej dziedzinie....
małaMyszka, konsekwetnieidealna, Justeck, zAgatka, Pierrot lubią tę wiadomość
Starania od 06.2014
Walka z męskim problemem:( (Terato-Asthenozoospermia ) Z 0 do 1% prawidłowych plemników
28.07.2015 *11tc -
Tutaj jest mój wykres, proszę. https://ovufriend.pl/graph/f3170ddec77525d2f3e37ec1fe6a876d
Takie są moje temp. od poczatku cyklu. Czy mogę być w ciążę po pettingu? A w zasadzie po kontakcie reki z mokrymi z podniecenia moimi majtkami, ktore mialam na sobie, albo imitowanie ruchow seksualnych w ubraniu, lub dotykanie posladkow na gole cialo reka. nie wiem czy mial reke czysta.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 14:08
-
Dziewczyno... odpuść sobie te zabawy, albo jak już musisz, to zainwestuj w antykoncepcję
Jak się tak masz stresować pettingiem, to jest to całkiem bez sensu - żadnej radości z tego nie będzie, a Ci się tylko wgrają skojarzenia pieszczot i seksu ze strachem i nerwami. Nie warto.
Wstrzemięźliwość przedmałżeńska, albo nie wiem co... Byle nie robić tak, jak teraz piszesz, bo to jakiś koszmar musi być, tak świrować od pieszczot, zamiast się z nich cieszyć.
A wykres... na wykresie jeszcze nie ma nawet owulki, więc JAK niby miałabyś być w ciaży?
-
Ale boję się, że z poprzedniego cyklu. Pomimo, że dostałam rwawienia z odstawienia luteiny 50. Mam śluzu białego troszkę itp. A ta temp, która się tak utrzymywałam przez kilka dni okresu, dlaczego tak sie stalo?
Jest ryzyko czy nie ma ? Szczerze dziewczyny! -
nataliyaa wrote:Bardzo się boję, że jestem w ciązy. Nie współżyję, chłopak dotyka mnie przez ubranie. Czasami też ocieramy się w ubraniu, imitując ruchy seksualne, ale plemnik chyba przez ubranie nie przejdzie.(?). Na gołe ciało dotyka moich pośladków, nie wiem czy miał czyste ręce. Pochwę dotykał przez mokre z podniecenia majtki.
to jest chyba jakaś prowokacja, bo nie wierzę, że można coś takiego napisać na poważnie. proponuję najpierw książkę do biologii przeczytać o rozmnażaniu się ssaków... a potem zabierać się do spraw seksu. tyle w temacie.25staraczka25, gigsa, amelia04072006, małaMyszka, zAgatka, Redhotka lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nataliyaa wrote:Ale boję się, że z poprzedniego cyklu. Pomimo, że dostałam rwawienia z odstawienia luteiny 50. Mam śluzu białego troszkę itp. A ta temp, która się tak utrzymywałam przez kilka dni okresu, dlaczego tak sie stalo?
Jest ryzyko czy nie ma ? Szczerze dziewczyny!
Z poprzedniego cyklu?! Z poprzedniego cyklu ciąża?! Od pettingu? Po okresie? Po 16 dniach następnego cyklu?
Ciężko uwierzyć, że pytasz poważnie...
A nie wpadłaś na to, żeby kupić test ciążowy i sprawdzić, skoro mimo BRAKU WSPÓŁŻYCIA i minionego OKRESU wciąż myślisz, że możesz być w ciąży?
-
nick nieaktualny
-