Termometr ovu
-
Filipka1 wrote:Też się chętnie dowiem.
Osobiście używam microlife, ale nie jestem do niego przekonana, może metoda mierzenia w ustach jest zawodna 😉
Ja korzystam z microlife, ale mierze w pochwie i jest ok. Jak zaczynałam przygodę z pomiarami i mierzyłam w ustach, to nie były miarodajne te pomiaryFilipka1 lubi tę wiadomość
-
julka_kulka wrote:Ja korzystam z microlife, ale mierze w pochwie i jest ok. Jak zaczynałam przygodę z pomiarami i mierzyłam w ustach, to nie były miarodajne te pomiary
Dzięki za info, zamierzam zmienić na microlife, masz taki z dwoma miejscami po przecinku?
Od następnego cyklu zacznę w pochwie, do tej pory mierzyłam w buzi ale różne wyniki mi wychodziły i nie jestem przekonana -
julka_kulka wrote:Ja korzystam z microlife, ale mierze w pochwie i jest ok. Jak zaczynałam przygodę z pomiarami i mierzyłam w ustach, to nie były miarodajne te pomiary
Tak właśnie myślałam, ale jakoś nie mogłam się przemóc do tego sposobu mierzenia. Od następnego cyklu spróbuje w ten sposób 😉 -
Filipka1 wrote:Tak właśnie myślałam, ale jakoś nie mogłam się przemóc do tego sposobu mierzenia. Od następnego cyklu spróbuje w ten sposób 😉
tak, ja też ze swojego doświadczenia polecam. Pomiary są dużo bardziej dokładneFilipka1 lubi tę wiadomość
"Tam gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba" ❤️ -