X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Termometr ovu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Merka Znajoma

Wysłany: 8 lutego 2021, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, jaki polecacie termometr owulacyjny?

Filipka1 lubi tę wiadomość

• Filipka1 Koleżanka

Wysłany: 11 lutego 2021, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Merka wrote:
    Hej dziewczyny, jaki polecacie termometr owulacyjny?

Też się chętnie dowiem.
    Osobiście używam microlife, ale nie jestem do niego przekonana, może metoda mierzenia w ustach jest zawodna 😉

• julka_kulka Ekspertka

Wysłany: 15 lutego 2021, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Filipka1 wrote:
    Też się chętnie dowiem.
    Osobiście używam microlife, ale nie jestem do niego przekonana, może metoda mierzenia w ustach jest zawodna 😉

Ja korzystam z microlife, ale mierze w pochwie i jest ok. Jak zaczynałam przygodę z pomiarami i mierzyłam w ustach, to nie były miarodajne te pomiary

km5sgu9r4z5eztia.png

Czekamy na Ciebie <3
  • Merka Znajoma

Wysłany: 15 lutego 2021, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julka_kulka wrote:
    Ja korzystam z microlife, ale mierze w pochwie i jest ok. Jak zaczynałam przygodę z pomiarami i mierzyłam w ustach, to nie były miarodajne te pomiary

Dzięki za info, zamierzam zmienić na microlife, masz taki z dwoma miejscami po przecinku?
    Od następnego cyklu zacznę w pochwie, do tej pory mierzyłam w buzi ale różne wyniki mi wychodziły i nie jestem przekonana :)

• Filipka1 Koleżanka

Wysłany: 16 lutego 2021, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julka_kulka wrote:

Tak właśnie myślałam, ale jakoś nie mogłam się przemóc do tego sposobu mierzenia. Od następnego cyklu spróbuje w ten sposób 😉

• judysia86 Przyjaciółka

Wysłany: 17 lutego 2021, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Filipka1 wrote:
    Tak właśnie myślałam, ale jakoś nie mogłam się przemóc do tego sposobu mierzenia. Od następnego cyklu spróbuje w ten sposób 😉

tak, ja też ze swojego doświadczenia polecam. Pomiary są dużo bardziej dokładne :)

"Tam gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba" ❤️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ