X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów w którym dniu cyklu zacząć mierzyć temperaturę??
Odpowiedz

w którym dniu cyklu zacząć mierzyć temperaturę??

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytanie jak w tytule
    w którym dniu zaczynacie mierzyć temperaturę ?
    dodam że chodzi mi o metodę dopochwową?
    mierzycie w trakcie miesiączki czy dopiero po?

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • Isia93 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja słyszałam, że powinno się zacząć mierzyć od pierwszego dnia cyklu czyli od pierwszego dnia miesiączki i tak robię;)

gosia86 lubi tę wiadomość

ZGWAp2.png
    Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
    Od lipca 2014 na ovufriend.
  • Justeck Ekspertka

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Można mierzyć w trakcie, ale jeżeli to powoduje dyskomfort to spokojnie można po zakończeniu miesiączki. Nie wpływa to na interpretację wykresu (chyba żebyś miała wyjątkowo długą, np. 12-dniową, ale to zupełnie inny problem).

gosia86, Truskawka81 lubią tę wiadomość

Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results. (anonim)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ