Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Wariujące temperatury
Odpowiedz

Wariujące temperatury

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mietata Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2017, 11:20

endometrioza (3/4 st.), hiperinsulinemia, niedoczynność tarczycy, AMH 0,9
    IVF ICSI - 15.02.2017 transfer 4A, raz a dobrze :) p19uugpj3ngcys2q.png
  • sachmet1769 Znajoma

Wysłany: 30 czerwca 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może to wina termometru. warto sprawdzić innym termometrem czy bedzie wskazywał taki sam wynik. Może to byc także wina temperatury otoczenia tak przynajmniej słyszałam. a skok temp moze byc do 3 dni po owulacji, odpowiada za to poziom progesteronu który zaczyna byc wlasnie produkowany po owulacji:-) pozdrawiam :-)

Sachmetka
  • zazu23l Ekspertka

Wysłany: 14 lipca 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,dawno mnie nie bylo na ovu...
    Mam problem,może któraś z Was miała podobnie.Zazwyczaj 1-3 dni przed @ temp.spadala.Teraz jest inaczej.Jutro,tj.29dc,powinnam miec okres,a od 27dc i dzis-28dc temp.skoczyla do ok 37st.Nie planujemy dziecka i nie bylo sytuacji,zeby cos mialo "wyjsc".Dodam,ze od wczoraj biore antybiotyk od boleriozy(zaczelam brac wieczorem,a temp z rana byla 39,97),od tyg meczy mnie w nocy kaszel,ale na temp w cyklu nie mialo to wplywu.No i najgorsze,ze 22dc mialam robione tk glowy z kontrastem.Zaczynam wariować,mąż nie wierzy ze to moze być ciaza.Chce poczekac jeszcze 2 dni i chyba zrobie test.
    Czy ktoras z was miala takie skoki temp.w gore,1-2 dni przed @,tak nietypowo niz zazwyczaj?Z gory dzieki za info. :)

zazu23l
    ISKIERKA 05.12.2013 [*] 8tc
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ