X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Wodnisty śluz zaraz po okresie
Odpowiedz

Wodnisty śluz zaraz po okresie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • abovo Debiutantka

Wysłany: 3 lutego 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, zaraz po okresie zaczęłam sprawdzać śluz, a tam śluz płodny/okołoowulacyjny, wodnisty. Nie wiem czy to ja oszalałam czy moja owulacja czy o co chodzi, ale czy którejś z Was przydarzyło się coś takiego lub słyszałyście o takich przypadkach?

8df7xzdvet1cpc4r.png

http://ovufriend.pl/graph/0ca3d856cca76f012d2e5425ec11d0bc
  • Aleksia85 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak, ja w zeszłym cyklu miałam dni płodne zaraz po okresie i owulację w 9dc :) zdarza się :)

abovo lubi tę wiadomość

oeuadzu5c56wlzo3.png
    bhywcwa1cs9d2clm.png
    w5wqcwa1bc3vq9f8.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja znów miałam tak, że @ nie chciała przyjść, spóźniała się już z dobre parę dni, znając swoje ciało zrobiłam to co zawsze czyli beta + lutka na wywołanie.
    Zawsze działo.

Jednak raz skończyłam brać lutkę, a tu nic, okresu nie ma. Zaznaczę, że to był z 37dc. Poszłam do gin się przebadać, bo nie wiedziałam co robić. Okazało się, że na dniach będę miała owulkę - mimo że 20parę dni wcześniej też miałam - potwierdzono monitoringiem.

W międzyczasie miałam brązowe plamienie, nie było okresu. Gin powiedziała, że nie wie dlaczego tak było.

Ciało ludzkie jest niezbadane :)

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • abovo Debiutantka

Wysłany: 4 lutego 2015, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny uspokoiłyście mnie :) jednak zastanawiam się bo ten wodnisty śluz utrzymuje się już tydzień, chyba na dniach pójdę do gina i wtedy wszystko będzie jasne :)

8df7xzdvet1cpc4r.png

http://ovufriend.pl/graph/0ca3d856cca76f012d2e5425ec11d0bc
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ