wynaczenie owulacji - wykres
-
Gratuluję! Ja też czekam na zrobienie testu, OF przesuwało mi owulację w tym cyklu 3 razy, już całkiem zglupiałam... Aplikacja OvuView w telefonie utrzymuje, że owulacja nastąpiła w 14dc, a OF najpierw wskazywało 11, 14, 18 i w ostatwczności 19dc. I teraz nie wiem kiedy testować z racji tego, że cykle mam od 28 do 32 dni... 28 dzien przypada mi jutro, ciakwaość mnie już pożera
Aniołek [*] 17.09.2016 9tc
Aniołek [*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Zośkaaa wrote:Gratuluję! Ja też czekam na zrobienie testu, OF przesuwało mi owulację w tym cyklu 3 razy, już całkiem zglupiałam... Aplikacja OvuView w telefonie utrzymuje, że owulacja nastąpiła w 14dc, a OF najpierw wskazywało 11, 14, 18 i w ostatwczności 19dc. I teraz nie wiem kiedy testować z racji tego, że cykle mam od 28 do 32 dni... 28 dzien przypada mi jutro, ciakwaość mnie już pożera
To jak masz cykle 32 dni to w tym dniu zrób test -
Cześć. Mam pytanie odnośnie owulacji. W poprzednim cyklu byłam w ciąży, niestety w 5 tyg samoistnie poroniłam. Czy od razu po krwawieniu z poronienia jest owulacja (znaczy ok 2 tyg po tym zdarzeniu) ? Byłam na monitoringu i dr 13 dnia owulacji stwierdziła,że jest owulacja. Poszłam do innego doktora i 19 dnia cyklu stwierdził,że widzi komórki jajowe. Nie wiem czy to możliwe,że po tygodniu od owulacji dojrzewają jajeczka ? Od razu po ciąży biochemicznej zaczęłam się starać ponownie o dziecko. Czy ktoś był w podobnej sytuacji ? Ponieważ nie do końca wiem,kiedy mam dni płodne. Mierzę temperaturę i od 17 dnia cyklu podwyższyła się temp.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 19:44
-