X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Wynik progesteronu zwjastujacy ciążę
Odpowiedz

Wynik progesteronu zwjastujacy ciążę

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karola1688 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2021, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry szukałam ale nie mogę znalesc takiego tematu może wypowie się ktoś jaki maial wynik przy wczesnej ciazy

preg.png
  • Karola1688 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2021, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://zapodaj.net/75d2fbd7c9ce4.jpg.html to mój wynik i teraz się zastanowią czy ciąża czy jakaś torbiel a może po prostu tak ma nie proszę tu nikogo żeby stwierdził co jest, ale tyko żebyście napisały jak było u was może kiedyś komuś pomoże taka informacja 😁😘

preg.png
  • aeniołek Przyjaciółka

Wysłany: 16 marca 2021, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To normalny wynik dla fazy lutealnej mówiący o tym, że wystąpiła owulacja.

👩 39 lat
    👨 37 lat
    2008- diagnoza: endometrioza II stopnia
    2011- 👦
    2013- 👦
    10.08.2020- 10tc 💔
    18.10.2020- 5tc 💔
    Wykryte mutacje PAI 4g hetero /MTHFR 1298c hetero
    AMH 3,85
    Homocysteina 6,6
    B12 601
    Kwas foliowy 30
    Wit.D 39
    Zespół antyfosfolipidowy - brak
    KIR BX
    05.2021 - histeroskopia /usunięcie polipa endometrialnego

Walczymy dalej...
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ