Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów wysoka temperatura przed i w trakcie okresu
Odpowiedz

wysoka temperatura przed i w trakcie okresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karolina30 Koleżanka

Wysłany: 26 grudnia 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pierwszy raz tak mialam żeby moja tempka przed okresem byla powyzej 37 i w trakcie okresu, test ciazowy negatywny i skapy okres przy czym progesteron odstawiony 6 dni temu i nigdy nie mialam takiej wysokiej tempki, czemu tak?
    ta tempka przewaznie rosła po 10 rano i wieczorem,a rano przed wstaniem bylo ok 36.70

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2014, 12:56

74di4z17q2rryrdy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Temperatura mierzona po jakimś czasie już nie jest wiarygodna. Zawsze będzie podwyższona - ja tak mam, pod wieczór to i ponad 37,4 się trafia. Liczy się tylko ta poranna. Nie każdemu tak od razu spada w czasie miesiączki. Czytałam różne instrukcje i oglądałam wzorowe wykresy z kursów NPR i tam faktycznie piszą, że przed @ spada. Mi nie zawsze spada i na wielu wykresach z natury (a nie z książki) nie było takich spadków.

• Karolina30 Koleżanka

Wysłany: 29 grudnia 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki za odzew:-]

74di4z17q2rryrdy.png
  • mar Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To może również świadczyć o stanie zapalnym. Ja tak miałam kiedy mialam torbiele (endometrioza) podczas miesiączki mialam stan podgoraczkowy

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ