X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Wysoko szyjka macicy
Odpowiedz

Wysoko szyjka macicy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Magdzia_ Debiutantka

Wysłany: 3 kwietnia 2020, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, od dwóch cykli cały czas mam wysoko szyjkę macicy, nawet podczas miesiączki.
    Wcześniej tak nie miałam, tuż przed @ zawsze mi opadała, a teraz to nie wiem... Może któraś z Was tak miała?

• Nagana Przyjaciółka

Wysłany: 3 kwietnia 2020, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moze jestes w ciazy? mierzysz temperature?

poczatek staran - 02.2018
    06.2019 - 9 tc [*]
    02.2020 - 5 tc [*]
    30.04.21 - 16tc [*]
  • Ola_j Koleżanka

Wysłany: 5 kwietnia 2020, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W czasie okresu nie mierzyłam szczerze mówiąc nigdy ( w ogóle mierze sporadycznie oś dwóch cykli) ale mam wrażenie ze zawsze jest tak samo wysoko a na dodatek...ledwo sięgam ! Czy to normalne ?

https://l.messenger.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fovufriend.pl%2Fgraph%2F72e6bb751ce44fb00072023d777708c8]https%3A%2F%2Fovufriend.pl%2Fthumb%2F72e6bb751ce44fb00072023d777708c8.png[%2Fimg][%2Furl]&h=AT0RPHiqSI058yA8HguufOXRCp38o1khJvnJSxXkHsJPUej98I66oCEnNhniCZ9Yt959w_bo0i-K46r91Ju1Tvlb0Po_wE7Ph6jcB1bj08SU096-XBf604mOk0ynCnulvGQcwg
  • Magdzia_ Debiutantka

Wysłany: 9 kwietnia 2020, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robiłam test podczas poprzedniej miesiączki i negatywny. Teraz już nie sprawdzałam. Miesiączka 2 dni, teraz plamienie.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ