X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Wysoko szyjka macicy
Odpowiedz

Wysoko szyjka macicy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Magdzia_ Debiutantka

Wysłany: 3 kwietnia 2020, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, od dwóch cykli cały czas mam wysoko szyjkę macicy, nawet podczas miesiączki.
    Wcześniej tak nie miałam, tuż przed @ zawsze mi opadała, a teraz to nie wiem... Może któraś z Was tak miała?

• Nagana Przyjaciółka

Wysłany: 3 kwietnia 2020, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moze jestes w ciazy? mierzysz temperature?

poczatek staran - 02.2018
    06.2019 - 9 tc [*]
    02.2020 - 5 tc [*]
    30.04.21 - 16tc [*]
  • Ola_j Koleżanka

Wysłany: 5 kwietnia 2020, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W czasie okresu nie mierzyłam szczerze mówiąc nigdy ( w ogóle mierze sporadycznie oś dwóch cykli) ale mam wrażenie ze zawsze jest tak samo wysoko a na dodatek...ledwo sięgam ! Czy to normalne ?

https://l.messenger.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fovufriend.pl%2Fgraph%2F72e6bb751ce44fb00072023d777708c8]https%3A%2F%2Fovufriend.pl%2Fthumb%2F72e6bb751ce44fb00072023d777708c8.png[%2Fimg][%2Furl]&h=AT0RPHiqSI058yA8HguufOXRCp38o1khJvnJSxXkHsJPUej98I66oCEnNhniCZ9Yt959w_bo0i-K46r91Ju1Tvlb0Po_wE7Ph6jcB1bj08SU096-XBf604mOk0ynCnulvGQcwg
  • Magdzia_ Debiutantka

Wysłany: 9 kwietnia 2020, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robiłam test podczas poprzedniej miesiączki i negatywny. Teraz już nie sprawdzałam. Miesiączka 2 dni, teraz plamienie.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ