SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Wysoko szyjka macicy
Odpowiedz

Wysoko szyjka macicy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Magdzia_ Debiutantka

Wysłany: 3 kwietnia 2020, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, od dwóch cykli cały czas mam wysoko szyjkę macicy, nawet podczas miesiączki.
    Wcześniej tak nie miałam, tuż przed @ zawsze mi opadała, a teraz to nie wiem... Może któraś z Was tak miała?

• Nagana Przyjaciółka

Wysłany: 3 kwietnia 2020, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moze jestes w ciazy? mierzysz temperature?

poczatek staran - 02.2018
    06.2019 - 9 tc [*]
    02.2020 - 5 tc [*]
    30.04.21 - 16tc [*]
  • Ola_j Koleżanka

Wysłany: 5 kwietnia 2020, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W czasie okresu nie mierzyłam szczerze mówiąc nigdy ( w ogóle mierze sporadycznie oś dwóch cykli) ale mam wrażenie ze zawsze jest tak samo wysoko a na dodatek...ledwo sięgam ! Czy to normalne ?

https://l.messenger.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fovufriend.pl%2Fgraph%2F72e6bb751ce44fb00072023d777708c8]https%3A%2F%2Fovufriend.pl%2Fthumb%2F72e6bb751ce44fb00072023d777708c8.png[%2Fimg][%2Furl]&h=AT0RPHiqSI058yA8HguufOXRCp38o1khJvnJSxXkHsJPUej98I66oCEnNhniCZ9Yt959w_bo0i-K46r91Ju1Tvlb0Po_wE7Ph6jcB1bj08SU096-XBf604mOk0ynCnulvGQcwg
  • Magdzia_ Debiutantka

Wysłany: 9 kwietnia 2020, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robiłam test podczas poprzedniej miesiączki i negatywny. Teraz już nie sprawdzałam. Miesiączka 2 dni, teraz plamienie.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ