Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Wysoko szyjka macicy
Odpowiedz

Wysoko szyjka macicy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Magdzia_ Debiutantka

Wysłany: 3 kwietnia 2020, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, od dwóch cykli cały czas mam wysoko szyjkę macicy, nawet podczas miesiączki.
    Wcześniej tak nie miałam, tuż przed @ zawsze mi opadała, a teraz to nie wiem... Może któraś z Was tak miała?

• Nagana Przyjaciółka

Wysłany: 3 kwietnia 2020, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moze jestes w ciazy? mierzysz temperature?

poczatek staran - 02.2018
    06.2019 - 9 tc [*]
    02.2020 - 5 tc [*]
    30.04.21 - 16tc [*]
  • Ola_j Koleżanka

Wysłany: 5 kwietnia 2020, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W czasie okresu nie mierzyłam szczerze mówiąc nigdy ( w ogóle mierze sporadycznie oś dwóch cykli) ale mam wrażenie ze zawsze jest tak samo wysoko a na dodatek...ledwo sięgam ! Czy to normalne ?

b3ebc067e63180f9b3cd6232be5c5c73.png
  • Magdzia_ Debiutantka

Wysłany: 9 kwietnia 2020, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robiłam test podczas poprzedniej miesiączki i negatywny. Teraz już nie sprawdzałam. Miesiączka 2 dni, teraz plamienie.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ