SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr bardzo szybko objaw...
Odpowiedz

bardzo szybko objaw...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Morenadenna Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej jestem mama trojki i teraz znow jestem w ciazy,tzn okres powinnam dostqc we wtorek ale test zrobilam i to kilka juz 3 dni temu i wszystkie pozytywne,bardzo bola mnie piersi i od 2 dni jestem.potwornie spiaca,ale tak mega a to jeszxze nawet miesiaczka sie nie spoznia...i terax mysle,ze moze mam duzo hcg i to jakas ciaza zasniadowa :/ czy schizuje?miala tak ktoras?

• GRANAT Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli testy wychodzą pozytywne to jesteś w ciąży ( test ciążowy wychodzi jeszcze pozytywnie w przypadku guzów jajnika, ale to chyba możemy wykreślić jako przyczynę ;) )Dlaczego uważasz że to zaśniad :/ ? Niom trochę schizujesz, ale ciężarne tak często mają 8).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2017, 23:23

Tym razem udało się!!!
    niemowle.gif
    Gabriel ur.16.11.16 56 cm. 4240 g. ;D
  • Morenadenna Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo tak szybko wychodzily mi kreski na testach i to dosc wyrazne plus objawy czyli mam duzo hcg

• GRANAT Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale to przecież dobrze, a nie źle. Mi też często testy wychodziły pozytywnie 3-4 dni przed okresem. Nie lepiej skłaniać się do myśli, że to może bliźniaki, albo że po prostu tak jest. Ciężarna to stworzenie któremu nie dogodzisz. Mało beta hcg- źle, dużo też źle.Dla spokoju duszy zrób betę w laboratorium, jeśli wynik będzie niepokojąco wysoki, skonsultuj go.

Tym razem udało się!!!
    niemowle.gif
    Gabriel ur.16.11.16 56 cm. 4240 g. ;D
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ