bardzo szybko objaw...
-
hej jestem mama trojki i teraz znow jestem w ciazy,tzn okres powinnam dostqc we wtorek ale test zrobilam i to kilka juz 3 dni temu i wszystkie pozytywne,bardzo bola mnie piersi i od 2 dni jestem.potwornie spiaca,ale tak mega a to jeszxze nawet miesiaczka sie nie spoznia...i terax mysle,ze moze mam duzo hcg i to jakas ciaza zasniadowa czy schizuje?miala tak ktoras?
-
Jeśli testy wychodzą pozytywne to jesteś w ciąży ( test ciążowy wychodzi jeszcze pozytywnie w przypadku guzów jajnika, ale to chyba możemy wykreślić jako przyczynę )Dlaczego uważasz że to zaśniad ? Niom trochę schizujesz, ale ciężarne tak często mają .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2017, 23:23
Tym razem udało się!!!
Gabriel ur.16.11.16 56 cm. 4240 g.
-
Ale to przecież dobrze, a nie źle. Mi też często testy wychodziły pozytywnie 3-4 dni przed okresem. Nie lepiej skłaniać się do myśli, że to może bliźniaki, albo że po prostu tak jest. Ciężarna to stworzenie któremu nie dogodzisz. Mało beta hcg- źle, dużo też źle.Dla spokoju duszy zrób betę w laboratorium, jeśli wynik będzie niepokojąco wysoki, skonsultuj go.Tym razem udało się!!!
Gabriel ur.16.11.16 56 cm. 4240 g.
-