Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr bardzo szybko objaw...
Odpowiedz

bardzo szybko objaw...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Morenadenna Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej jestem mama trojki i teraz znow jestem w ciazy,tzn okres powinnam dostqc we wtorek ale test zrobilam i to kilka juz 3 dni temu i wszystkie pozytywne,bardzo bola mnie piersi i od 2 dni jestem.potwornie spiaca,ale tak mega a to jeszxze nawet miesiaczka sie nie spoznia...i terax mysle,ze moze mam duzo hcg i to jakas ciaza zasniadowa :/ czy schizuje?miala tak ktoras?

• GRANAT Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli testy wychodzą pozytywne to jesteś w ciąży ( test ciążowy wychodzi jeszcze pozytywnie w przypadku guzów jajnika, ale to chyba możemy wykreślić jako przyczynę ;) )Dlaczego uważasz że to zaśniad :/ ? Niom trochę schizujesz, ale ciężarne tak często mają 8).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2017, 23:23

Tym razem udało się!!!
    niemowle.gif
    Gabriel ur.16.11.16 56 cm. 4240 g. ;D
  • Morenadenna Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo tak szybko wychodzily mi kreski na testach i to dosc wyrazne plus objawy czyli mam duzo hcg

• GRANAT Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale to przecież dobrze, a nie źle. Mi też często testy wychodziły pozytywnie 3-4 dni przed okresem. Nie lepiej skłaniać się do myśli, że to może bliźniaki, albo że po prostu tak jest. Ciężarna to stworzenie któremu nie dogodzisz. Mało beta hcg- źle, dużo też źle.Dla spokoju duszy zrób betę w laboratorium, jeśli wynik będzie niepokojąco wysoki, skonsultuj go.

Tym razem udało się!!!
    niemowle.gif
    Gabriel ur.16.11.16 56 cm. 4240 g. ;D
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak interpretować wynik testu ciążowego i co robić dalej?

Testy ciążowe są jednymi z najczęściej stosowanych narzędzi diagnostycznych w warunkach domowych. Choć ich obsługa wydaje się prosta, interpretacja wyniku może wzbudzać wiele pytań - zwłaszcza gdy rezultat jest niejednoznaczny, pojawia się wcześniej niż zaleca producent lub gdy towarzyszą mu objawy wymagające szerszej oceny medycznej. Zrozumienie działania testów wykrywających gonadotropinę kosmówkową (hCG), a także świadomość ograniczeń tych metod pozwala trafniej ocenić sytuację i podjąć odpowiednie kroki.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ