X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Beta HCG wyniki
Odpowiedz

Beta HCG wyniki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • martyna.kr Znajoma

Wysłany: 1 października 2024, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, dzisiaj jest dzień spodziewanej miesiączki.
    Wynik Bety z dzisiaj - 60 mlU/ml.

Czy nie jest za mały?
    W czwartek powtórzę żeby sprawdzić przyrost.

W pierwszej ciąży przed spodziewanym okresem miałam wynik ponad 400 mlU/ml. I zmartwiłam się że teraz jest 60..

Owulacja w tym cyklu była około 13-14 dni temu. Potwierdzone monitoringiem USG.

Dziękuję za odpowiedzi!

• Martyna Autorytet

Wysłany: 1 października 2024, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martyna.kr wrote:
    Hej, dzisiaj jest dzień spodziewanej miesiączki.
    Wynik Bety z dzisiaj - 60 mlU/ml.

Czy nie jest za mały?
    W czwartek powtórzę żeby sprawdzić przyrost.

W pierwszej ciąży przed spodziewanym okresem miałam wynik ponad 400 mlU/ml. I zmartwiłam się że teraz jest 60..

Owulacja w tym cyklu była około 13-14 dni temu. Potwierdzone monitoringiem USG.

Dziękuję za odpowiedzi!
    Spokojnie, zagnieżdżenie mogło nastąpić później :) powtórz betę po 48h. Przyrost jest kluczowy.

martyna.kr lubi tę wiadomość

04.24 22+2 💔
    06.24 ⏸️
    10.03.25 Zosia ❤️
    age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ