Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Biegunka, ratunku!!!
Odpowiedz

Biegunka, ratunku!!!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Tusia20 Koleżanka

Wysłany: 26 lutego 2018, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, od rana nudności ból brzucha od godziny biegunka o 14 do pracy a ledwie żyje, nawet nie wiem co mogę wziąć na to :( 7 tydzień ciąży.

• Leira Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2018, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weź na żądanie jak możesz - i bez ciąży z biegunką nie da się pracować. Natomiast nie wiem jakie leki pomagają, ale możesz sobie zrobić kisiel - jest na mące ziemniaczanej, powinno trochę w jelitach związać to i owo :P

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
  • Tusia20 Koleżanka

Wysłany: 26 lutego 2018, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam własną firmę, usługi, jak odwołać to będę musiała pracować w niedzielę, muszę ozyc, normalnie wzielabym węgiel aktywny, ale chyba w ciąży nie można, on mnie zawsze stawiał na nogi w godzinę ;)

• Leira Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2018, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia20 wrote:
    Mam własną firmę, usługi, jak odwołać to będę musiała pracować w niedzielę, muszę ozyc, normalnie wzielabym węgiel aktywny, ale chyba w ciąży nie można, on mnie zawsze stawiał na nogi w godzinę ;)

No cóż.. może przejdzie, jak nie to najwyżej w niedzielę popracujesz, no co zrobić, biegunka to paskudna sprawa :P

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
  • Axana Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2018, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepiej zadzwoń do swojego lekarza, nie brałabym nic bez konsultacji ale...
    Wiem że niektóre dziewczyny biorą w ciąży Smecte. Tuta też znalazłam artykuł może będzie pomocny:
    https://www.sosrodzice.pl/biegunka-w-ciazy-i-laktacji/

atdcpiqv8drqss4a.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ