X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Biegunka, ratunku!!!
Odpowiedz

Biegunka, ratunku!!!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Tusia20 Koleżanka

Wysłany: 26 lutego 2018, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, od rana nudności ból brzucha od godziny biegunka o 14 do pracy a ledwie żyje, nawet nie wiem co mogę wziąć na to :( 7 tydzień ciąży.

• Leira Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2018, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weź na żądanie jak możesz - i bez ciąży z biegunką nie da się pracować. Natomiast nie wiem jakie leki pomagają, ale możesz sobie zrobić kisiel - jest na mące ziemniaczanej, powinno trochę w jelitach związać to i owo :P

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
  • Tusia20 Koleżanka

Wysłany: 26 lutego 2018, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam własną firmę, usługi, jak odwołać to będę musiała pracować w niedzielę, muszę ozyc, normalnie wzielabym węgiel aktywny, ale chyba w ciąży nie można, on mnie zawsze stawiał na nogi w godzinę ;)

• Leira Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2018, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia20 wrote:
    Mam własną firmę, usługi, jak odwołać to będę musiała pracować w niedzielę, muszę ozyc, normalnie wzielabym węgiel aktywny, ale chyba w ciąży nie można, on mnie zawsze stawiał na nogi w godzinę ;)

No cóż.. może przejdzie, jak nie to najwyżej w niedzielę popracujesz, no co zrobić, biegunka to paskudna sprawa :P

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
  • Axana Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2018, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepiej zadzwoń do swojego lekarza, nie brałabym nic bez konsultacji ale...
    Wiem że niektóre dziewczyny biorą w ciąży Smecte. Tuta też znalazłam artykuł może będzie pomocny:
    https://www.sosrodzice.pl/biegunka-w-ciazy-i-laktacji/

atdcpiqv8drqss4a.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ