Bliźniaki
-
Witam, chcialam zapytac czy ktoras z Was miala taka sytyacje.... w 5 tyg potwierdzenie ciazy u lekarza. 2 pecherzyki ok 7 mm, jednak za wczesnie bylo na zobaczenie serduszek. Teraz jestem w 7 tyg i ide do lekarza za 2 dni. Bardzo sie boje, czy oba pecherzyki rosna i czy w obu sa bijace serduszka. Dodam ze w rodzinie mojej strony sa 3 pary blizniakow, brzuch mam juz powiekszony ( w pierwszej ciazy widac go bylo dopiero w 3-4 miesiacu a teraz juz zaokraglony ). Pozdrawiam serdecznieczarnulka86
-
Ja na 1 usg byłam w 6t1d. Byly 2 pecherzyki, z czego w jednym piekne serduszko, a drugi pusty. Jakkolwiek to zabrzmi - mnie ulzylo. Pamietaj, ze ciaza blizniacza jest ciaza zagrozona i musisz zdawac sobie sprawe i myslec rozsadnie ze wszystko moze sie wydarzyc. Mysl optymistycznie, ale rozsadnie. To jest natura i nic na to nie poradzisz.
Trzymam kciuki zeby bylo dobrze!edyta8609 lubi tę wiadomość
-
U mnie na USG robionym w szpitalu w 6tyg+3d widoczne były dwa pęcherzyki bez tętna. W 7tyg+5d u mojego ginekologa był już tylko jeden pęcherzyk z zarodkiem i bijącym serduszkiem oraz pozostałości drugiego pęcherzyka. Jeden po prostu się rozwinął. Cieszyliśmy się bardzo z mężem, że jeden okruszek dał radę.
Trzymam kciuki, żeby u Ciebie wszystko było dobrze i żebyś na wizycie zobaczyła serduszka!edyta8609 lubi tę wiadomość
06.2016 [*] Aniołek 6 tc -