X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Bol ledzwi w 9tc. Mialyscie?
Odpowiedz

Bol ledzwi w 9tc. Mialyscie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Floryda09 Nowa

Wysłany: 4 kwietnia 2024, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy mialyscie bol ledzwi w 1 trymestrze ? Ja czuje go od poczatku praktycznie I przechodzi do bioder.

• Waflut Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2024, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na początku ciąży mocno rozciąga się macica i więzadła, ja odczuwam w podbrzuszu, pachwinach i odcinku krzyżowym, czyli ciut niżej od lędźwiowego. Jak Cię coś niepokoi dla świętego spokoju skonsultuj z lekarzem. Mnie bardzo bolało podbrzusze co kilka dni, wszędzie pisali że to normalne, a okazało się że wcale nie i muszę brać 3 razy dziennie nospe, dlatego lepiej dopytać i żyć spokojnie :)

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ