X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Bol ledzwi w 9tc. Mialyscie?
Odpowiedz

Bol ledzwi w 9tc. Mialyscie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Floryda09 Nowa

Wysłany: 4 kwietnia 2024, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy mialyscie bol ledzwi w 1 trymestrze ? Ja czuje go od poczatku praktycznie I przechodzi do bioder.

• Waflut Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2024, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na początku ciąży mocno rozciąga się macica i więzadła, ja odczuwam w podbrzuszu, pachwinach i odcinku krzyżowym, czyli ciut niżej od lędźwiowego. Jak Cię coś niepokoi dla świętego spokoju skonsultuj z lekarzem. Mnie bardzo bolało podbrzusze co kilka dni, wszędzie pisali że to normalne, a okazało się że wcale nie i muszę brać 3 razy dziennie nospe, dlatego lepiej dopytać i żyć spokojnie :)

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ