X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Brak serca - znaczne opóźnienie owulacji? obumarła ciąża?
Odpowiedz

Brak serca - znaczne opóźnienie owulacji? obumarła ciąża?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • naive Nowa

Wysłany: 25 lipca 2024, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Mam dziwny przypadek, podobnego nie znalazłam. Miesiączka 31.05-2.06, potem kolejna miesiączka 22-25.06. 28.06 wykonałam test ciążowy który był mocno dodatni (jakoś piersi mnie bolały).
    Badanie USG wykonane niby w 6+3 z zakładanej OM 31.05 - nic, kolejne za tydzień - malutki zarodek też do tylu o ponad tydzień, serca nie ma. Teraz niby w prawie 8 tc z OM 31.05 - brak akcji serca, zarodek jak w 6tc...
    Nie wiadomo co dalej, kazali mi znow czekac
    Objawy ciazy mam
    beta rosnie slabo ale juz dosc pozno - 15 tys, potem 18 tys i 20 tys...
    mam tracic nadzieje?? :(

• Martyna Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2024, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam pojęcia do końca jak jest z pojawieniem się serduszka. U mnie 6+2 i 2mm zarodek się pojawiło, ale czytałam o sytuacjach, gdzie nawet w 7 się pojawiło serduszko dopiero. Jestem dobrej myśli ❤️

04.24 22+2 💔
    06.24 ⏸️
    24.07❤️1,05cm❤️
    7.08 ❤️2,4cm 🐻
    07.09 7,5cm 👧 🩷 ryzyka niskie
    16.09 120g szczęścia 🥰
    2.10 213g wstydziocha 🫣
    15.10 300g gwiazdy ✨ II prenatalne OK
    29.10 438g łobuziary 🍩
    12.11 628g echo ❤️ ok
    29.11 814g akrobatki 🤸🏼‍♀️
    18.12 1145g ✨✨
    28.12 1590g, 35cm prenatalne 🥰🥰
    10.01 wizyta 🙏🏽
    preg.png
  • naive Nowa

Wysłany: 26 lipca 2024, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Up może ktoś coś powie jeszcze

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ