X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Brązowy śluz "w środku"
Odpowiedz

Brązowy śluz "w środku"

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • AM1606 Przyjaciółka

Wysłany: 4 stycznia 2022, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, podzielcie się swoimi doświadczeniami, bo nie wiem czy tylko ja tak wariuje 😔 W piątek wizyta u lekarza, 29.12 beta 12477, w Sylwestra beta 19911. Wg om 6tc 5d, dziś od rana jakieś plamienie - przezroczysty, ciągnący śluz zabarwiony na "kawę z mlekiem", na brąz, ale (to głupie) głębiej, w środku... Na papierze podczas korzystania z toalety nic nie ma, czyściutko, tylko jak tak troche bardziej i głębiej sprawdzę 😔 Oszaleję do piątku...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2022, 18:00

c55fikgnknyzdjqy.png
  • Kasia86 Przyjaciółka

Wysłany: 4 stycznia 2022, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Najlepiej tam w środku nie grzeb. Dla pocieszenia powiem że ja przez 6 tygodni mimo brania Duphastonu miałam tak zabarwiony śluz i tylko na papierze toaletowym przy podcieraniu też się martwiłam ale na usg wszystko było ok żadne krwiaki niewidoczne więc nie wiem. Ważne że przeszło i mam nadzieję że nie wróci. Raz było tego więcej raz mniej nieraz śluz był taki ciemny prawie czarny.

h44eugpjsrlghhn9.png
  • AM1606 Przyjaciółka

Wysłany: 4 stycznia 2022, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź - tłumaczę sobie za każdym razem, no ale zawsze mnie pokusi, żeby zobaczyć czy jednak już jest tylko przezroczysty śluz... Najgorsze te czekanie na wizytę - co tam zobaczę... U mnie też raz był taki mocno brunatny, ale wymieszany z normalnym przezroczystym śluzem...

Byle do piątku 😉

c55fikgnknyzdjqy.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ