Brązowy śluz "w środku"
-
Hej dziewczyny, podzielcie się swoimi doświadczeniami, bo nie wiem czy tylko ja tak wariuje 😔 W piątek wizyta u lekarza, 29.12 beta 12477, w Sylwestra beta 19911. Wg om 6tc 5d, dziś od rana jakieś plamienie - przezroczysty, ciągnący śluz zabarwiony na "kawę z mlekiem", na brąz, ale (to głupie) głębiej, w środku... Na papierze podczas korzystania z toalety nic nie ma, czyściutko, tylko jak tak troche bardziej i głębiej sprawdzę 😔 Oszaleję do piątku...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2022, 18:00
-
Hej. Najlepiej tam w środku nie grzeb. Dla pocieszenia powiem że ja przez 6 tygodni mimo brania Duphastonu miałam tak zabarwiony śluz i tylko na papierze toaletowym przy podcieraniu też się martwiłam ale na usg wszystko było ok żadne krwiaki niewidoczne więc nie wiem. Ważne że przeszło i mam nadzieję że nie wróci. Raz było tego więcej raz mniej nieraz śluz był taki ciemny prawie czarny.
-
Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź - tłumaczę sobie za każdym razem, no ale zawsze mnie pokusi, żeby zobaczyć czy jednak już jest tylko przezroczysty śluz... Najgorsze te czekanie na wizytę - co tam zobaczę... U mnie też raz był taki mocno brunatny, ale wymieszany z normalnym przezroczystym śluzem...
Byle do piątku 😉 -