Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › I trymestr › Brązowy śluz "w środku"
Odpowiedz

Brązowy śluz "w środku"

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • AM1606 Przyjaciółka

Wysłany: 4 stycznia 2022, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, podzielcie się swoimi doświadczeniami, bo nie wiem czy tylko ja tak wariuje 😔 W piątek wizyta u lekarza, 29.12 beta 12477, w Sylwestra beta 19911. Wg om 6tc 5d, dziś od rana jakieś plamienie - przezroczysty, ciągnący śluz zabarwiony na "kawę z mlekiem", na brąz, ale (to głupie) głębiej, w środku... Na papierze podczas korzystania z toalety nic nie ma, czyściutko, tylko jak tak troche bardziej i głębiej sprawdzę 😔 Oszaleję do piątku...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2022, 18:00

c55fikgnknyzdjqy.png
  • Kasia86 Przyjaciółka

Wysłany: 4 stycznia 2022, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Najlepiej tam w środku nie grzeb. Dla pocieszenia powiem że ja przez 6 tygodni mimo brania Duphastonu miałam tak zabarwiony śluz i tylko na papierze toaletowym przy podcieraniu też się martwiłam ale na usg wszystko było ok żadne krwiaki niewidoczne więc nie wiem. Ważne że przeszło i mam nadzieję że nie wróci. Raz było tego więcej raz mniej nieraz śluz był taki ciemny prawie czarny.

h44eugpjsrlghhn9.png
  • AM1606 Przyjaciółka

Wysłany: 4 stycznia 2022, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź - tłumaczę sobie za każdym razem, no ale zawsze mnie pokusi, żeby zobaczyć czy jednak już jest tylko przezroczysty śluz... Najgorsze te czekanie na wizytę - co tam zobaczę... U mnie też raz był taki mocno brunatny, ale wymieszany z normalnym przezroczystym śluzem...

Byle do piątku 😉

c55fikgnknyzdjqy.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pieluchy tetrowe w nowoczesnej wyprawce. 5 sprytnych sposobów, jak wykorzystać je na co dzień

Kompletowanie wyprawki dla noworodka łatwo zamienić w listę drogich i skomplikowanych gadżetów. Tymczasem jedna z najbardziej praktycznych rzeczy od lat pozostaje dokładnie taka sama — pielucha tetrowa. Naturalna, delikatna dla skóry dziecka i niezwykle uniwersalna. Sprawdza się jako lekki kocyk, ręcznik po kąpieli, podkład do odbijania czy awaryjny przewijak poza domem. W nowym artykule podpowiadamy, jak wybrać dobrą tetrę i dlaczego nadal jest absolutnym must-have każdej wyprawki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ