X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Brązowy śluz "w środku"
Odpowiedz

Brązowy śluz "w środku"

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • AM1606 Przyjaciółka

Wysłany: 4 stycznia 2022, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, podzielcie się swoimi doświadczeniami, bo nie wiem czy tylko ja tak wariuje 😔 W piątek wizyta u lekarza, 29.12 beta 12477, w Sylwestra beta 19911. Wg om 6tc 5d, dziś od rana jakieś plamienie - przezroczysty, ciągnący śluz zabarwiony na "kawę z mlekiem", na brąz, ale (to głupie) głębiej, w środku... Na papierze podczas korzystania z toalety nic nie ma, czyściutko, tylko jak tak troche bardziej i głębiej sprawdzę 😔 Oszaleję do piątku...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2022, 18:00

c55fikgnknyzdjqy.png
  • Kasia86 Przyjaciółka

Wysłany: 4 stycznia 2022, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Najlepiej tam w środku nie grzeb. Dla pocieszenia powiem że ja przez 6 tygodni mimo brania Duphastonu miałam tak zabarwiony śluz i tylko na papierze toaletowym przy podcieraniu też się martwiłam ale na usg wszystko było ok żadne krwiaki niewidoczne więc nie wiem. Ważne że przeszło i mam nadzieję że nie wróci. Raz było tego więcej raz mniej nieraz śluz był taki ciemny prawie czarny.

h44eugpjsrlghhn9.png
  • AM1606 Przyjaciółka

Wysłany: 4 stycznia 2022, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź - tłumaczę sobie za każdym razem, no ale zawsze mnie pokusi, żeby zobaczyć czy jednak już jest tylko przezroczysty śluz... Najgorsze te czekanie na wizytę - co tam zobaczę... U mnie też raz był taki mocno brunatny, ale wymieszany z normalnym przezroczystym śluzem...

Byle do piątku 😉

c55fikgnknyzdjqy.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ