X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Ciąża a spadek temperatury
Odpowiedz

Ciąża a spadek temperatury

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Gusta Blu Autorytet

Wysłany: 15 marca 2024, 05:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, u mnie sam początek ciąży. Jestem dopiero po 1 becie - 61,4. Dziś po obudzeniu odnotowałam spadek temperatury - z 37,40 zleciało do 36,87. Trochę mnie to wystraszyło. Zaraz lecę na betę, ale zanim przyjdzie wynik chciałabym skonsultować z Wami - miewałyście takie szaleństwa? O czym to świadczy? Bo ja już cała spanikowana od rana cała spanikowana 🙀

age.png

J.👩🏼+K.👨+J.👧+🐈🐈‍⬛=🏡🩷

✅I IUI 28.02.2024 🎉🥳
    19.11.2024 r. Józefinka (3230g, 50g) 🎂
  • Waflut Autorytet

Wysłany: 21 marca 2024, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym się tym nie martwiła, jestem na początku 6 tygodnia i ani razu nie miałam w ogóle podniesionej temperatury. Każdy jest inny, jeżeli beta ładnie przyrosła to zostaje się tylko cieszyć :)

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ