SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Wiesz, że jest ważny. Ale czy wiesz, który, kiedy i dlaczego?
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Ciąża a studia pielęgniarskie
Odpowiedz

Ciąża a studia pielęgniarskie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • RóżowaPanteraa Znajoma

Wysłany: 27 czerwca, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Jestem tu nowa więc nawet nie wiem czy piszę w dobrym miejscu. Wczoraj robiłam test i grube dwie krechy ( mam córkę - 29msc po 5 latach starań ). Chwilę przed tym jak skończyła rok staraliśmy się o drugie i jak przestałam się tylko na tym skupiać to test wyszedł pozytywny :)
    Studiuję pielęgniarstwo. Od 9.07 zaczynam praktyki w szpitalu. Jak myślicie co zrobić w tej sytuacji ? Ciąża jest bardzo wczesna (ostatnia miesiączka 29.05). Czy mam iść już do lekarza ? Czy już coś będzie widać ? Czy iść na te praktyki i nic nie mówić ? Mój opiekun praktyk wie i mówi, że damy radę ale mam jakieś obawy…

I w ogóle jak myślicie od razu w poniedziałek lecieć na betę też żeby sprawdzić przyrost ? Jeszcze jestem w szoku 🙈 a nie mogę sobie przypomnieć jak to było wcześniej 🙈

W ogóle jest tu takie coś jak np wątek mam co mają termin na luty/ marzec ? Chciałabym tu zagościć na dłużej jeśli to tylko ogarnę. Przepraszam za tyle pytań 🙈

• Eden Znajoma

Wysłany: 2 lipca, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, zajrzyj na grupę W ciąży - ogólne na głównej stronie forum - znajdziesz tam grupy dla rodzących w lutym i marcu 2027, gratulacje i powodzenia!

🙎🏻‍♀️40 🙍🏻35

08.25 💔 5/6 tc 🏥

09.2025 - 01-2026 In vitro x3 w klinice Fertina 😖
    -> 03.2026 zmiana kliniki na KrakOvi 😍

04.2026 Dwie kreski !!
    05.2026 Serduszko ❤️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ