Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Ciąża bliźniacza po crio- obumarcie 1 zarodka, jaki spadek bety
Odpowiedz

Ciąża bliźniacza po crio- obumarcie 1 zarodka, jaki spadek bety

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • klaudiaxoxo Przyjaciółka

Wysłany: 2 lipca 2017, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Crio 2 zarodkow 4dniowych. Usg wykazało, że 1 z nich jest lichy i raczej nie przetrwa.
    Wczoraj dramat. Plamienie, skurcze, potem krwawienie. Byl duży skrzep. Zalecenie gin- lezec. Od początku ciąży jestem obstawiona lekami.
    Dzis usg wykazalo 2 zarodki. Pobrano u mnie krew, przypuszczam na bete. Podano mi wlew z magnezu i zastrzyk cyclonamine chyba... na zatrzymanie krwawienia. Gin tlumaczy ze ciąża po ivf jest inna i tak może się zdarzyc.
    Aktualna sytuacja: mniej krwawie (sluz różowy) , czasami lekkie klucie w brzuchu, dalej bol piersi.
    Dzwonił gin, ze nie mam wpadać w panike, jeżeli wynik hcg będzie mniejszy. Przypuszczam, że dostał moje wyniki i nie chce mnie niepotrzebnie denerwować.
    Pytanie do zorientowanych. Jaki może być spadek bety w ciąży bliźniaczej jeżeli 1 z zarodkow padnie? Chcę się przygotować psychicznie na jutro by nie dostać zawału. Najgorzej jeżeli ciąża całkowicie przestanie się rozwijać... Prosze o info

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ