Co mam o tym myslec? pomozcie
-
Witam. Mam do Was pytanie, co sadzicie o mojej historii:
3 września 2014 miałam 1 dzień okresu
cykle mam mniej więcej 30-dniowe.
Owu wystapila, takmi siewydaje że 18 września.
Przytulanko było: 16,18,19 i 20 września.
22 września miałam takie dziwne pobolewania brzucha i jakby takie ciagniecie w dół, nigdy takiego uczucia nie miałam. Nastepnego dnia było ciągłe kłucie podbrzusza, potem przechodziło powoli.Teraz jestem niby pare dni przed planowanym @ imam pobolewania brzucha takie jak zawsze, tylko żę mniej intensywne. Test ciążowy robiłam 27 września wiem ze to za wcześnie i wyszedł negatywmny.
Dzisiaj doszedł okropny bol piersi,ale to chyba normalne bo mam tak przed okresem.
Co mam o tym myslec, jest jakas szansa ze to jest ciaza? -
Myślę, że jest szansa. Miałam bardzo podobne objawy: kłucie, ból podbrzusza, bóle miesiączkowe na kilka dni przed @, ból piersi identyczny z bólem przed @, bóle w dole pleców. Test zrobiłam w dniu planowanej @ i wyszła bardzo blada druga kreseczka potem beta potwierdziła, że się udało! Więc trzymam mocno kciuki!!!
-
Szansa zawsze jest. Ja robiłam 3 dni przed @ test i miałam taką bladą kreskę a właściwie jej cień widoczny pod pewnym kątem patrzenia dopiero w dniu spodziewanej @ miałam kreskę lekko różową ale widoczną gołym okiem. Następne testy tylko nasilały barwę drugiej kreski. Moja rada? poczekaj chociaż do 2 dni przed @ i zrób test, jeśli nie wytrzymasz do dnia@ wtedy będzie już coś widać a tak jak ty zrobiłaś test to jest on nie wiarygodny bo za wcześnie. Trzymamy kciuki. Starasz się o dziecko więc za bardzo wsłuchujesz się w organizm i każde ukłucie każdy ból bierzesz za oznakę ciąży, wyluzuj i poczekaj tylko czas pokaże co tak naprawdę się dzieję w twoim organizmie
-
Dzisiaj zrobiłam test, bo nie wytrzymałam i tylko się rozczarowałam, bo drugiej kreski- brak.
Mam nadzieję, że okres nie przyjdzie, chociaż coraz bardziej mnie brzuch pobolewa a ja przed mam takie silne bóle i w ogóle całą menstruację ciężko przechodzę.
To były nasze drugie starania, powoli tracę nadzieję, wiem że to głupie ale jest ciężko... Najgorsze te oczekiwania...
dzięki za wspracie dziewczyny, dam znac za pare dni co i jak:) -
Ja mam pocieszajaca wiadomosc Mi wyszedł test ewidentnie negatywny w dniu spodziewanej @. Wzielam to za pewnik i wyczekiwalam okresu. Po 2 czy 3 dniach zauwazylam, ze moj biust jest pelniejszy, ale uznalam to wmawianie sobie objawow ciazy;) Dopiero 5 dni po spodziewanej miesiaczce test wyszedl pozytywny Takze cierpliwosci, trzymam kciuki:)
-
Raczej nie;) Mam krótką faze lutealna (12 dni) i zanim nastapilo zagniezdzenie, to mogl test wyjsc jesze negatywny. Teraz mam inny problem. Dzis zobaczylam maly pecherzyk ciazowy, ale ze wzgledu na mocna infekcje gin kazal sie wstrzymac z radością 2 tygodnie do nastepnej wizyty. A wiec moja prosba do Was- trzymajcie bardzo mocno kciuki!
Krysti lubi tę wiadomość
-