X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Czekam na poronienie
Odpowiedz

Czekam na poronienie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Lalicja Nowa

Wysłany: 22 maja 2022, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczne nowy wątek, inny. Dzis wiem woecej.
    Teraz fakty:

W dzien ost. miesiaczki 12 marca
    Stosunek ostatni tydzien marca i nigdy później.
    Krwawienie (pewnie osadzenie zaplodnionego jajeczka) od 11 do 14 kwitnienia.

Dzis: 11 tc teoretycznie.
    Beta 17 maja (w 10 tc) 1650
    Pozniej wizyta: widac w macicy, ale mały pipek... z dużym prawdopodobieństwem obumarla. Zalecenia: beta. Jak spada, to po ciazy, jak wzrasta to cos w jajowodzie.

Robie Beta 20 maja wychodzi ledwie 2148.

Doktor mowi, ze to CP i zaleca pilnie szpital - pojechalam.

W szpitalu wykluczono CP, stwierdzono ze ciaza wymiarowo na 5 t i 2 dni i jak twierdzi pami, z okresami roznie bywa, moglo byc ze zatrzymala sie w 5tc.
    Pytala, dlaczego uwazam, ze w kwietniu to nie okres ... no dlaczego, skoro stosunek byl w marcu i nigdy później..

Czemu wzrasta? Kiedy fizycznie poronie? Za tydzien beta i usg.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2022, 17:23

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2022, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Czyli możliwe, że ciąża się utrzyma ? 🙂

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ