X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr DOBRY GINEKOLOG NFZ BĄDŹ PRYWATNIE KIELCE I OKOLICE
Odpowiedz

DOBRY GINEKOLOG NFZ BĄDŹ PRYWATNIE KIELCE I OKOLICE

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paulina Grudzień Koleżanka

Wysłany: 29 września 2017, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mamuśki . :D

Są tu jakieś osoby z Kielc bądź okolic ?? Potrzebuję namiarów na dobrego ginekologa na fundusz bądź prywatnie. Jakieś opinie ktoś coś????? Większość zakłada że lepiej chodzić prywatnie itd a ja jestem ciekawa czy którejś z was prowadził ciążę jakiś ginekolog na NFZ????

Z góry dziękuję za namiary. :))

Paula.
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ