X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr DOBRY GINEKOLOG NFZ BĄDŹ PRYWATNIE KIELCE I OKOLICE
Odpowiedz

DOBRY GINEKOLOG NFZ BĄDŹ PRYWATNIE KIELCE I OKOLICE

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paulina Grudzień Koleżanka

Wysłany: 29 września 2017, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mamuśki . :D

Są tu jakieś osoby z Kielc bądź okolic ?? Potrzebuję namiarów na dobrego ginekologa na fundusz bądź prywatnie. Jakieś opinie ktoś coś????? Większość zakłada że lepiej chodzić prywatnie itd a ja jestem ciekawa czy którejś z was prowadził ciążę jakiś ginekolog na NFZ????

Z góry dziękuję za namiary. :))

Paula.
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ