X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr DOBRY GINEKOLOG NFZ BĄDŹ PRYWATNIE KIELCE I OKOLICE
Odpowiedz

DOBRY GINEKOLOG NFZ BĄDŹ PRYWATNIE KIELCE I OKOLICE

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paulina Grudzień Koleżanka

Wysłany: 29 września 2017, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mamuśki . :D

Są tu jakieś osoby z Kielc bądź okolic ?? Potrzebuję namiarów na dobrego ginekologa na fundusz bądź prywatnie. Jakieś opinie ktoś coś????? Większość zakłada że lepiej chodzić prywatnie itd a ja jestem ciekawa czy którejś z was prowadził ciążę jakiś ginekolog na NFZ????

Z góry dziękuję za namiary. :))

Paula.
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ