X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Dziwny wygląd pęcherzyka żółtkowego
Odpowiedz

Dziwny wygląd pęcherzyka żółtkowego

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • dariak91 Debiutantka

Wysłany: 25 lipca 2017, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,

Proszę o poradę. W 6 tc + 1 (według OM) miałam robione usg. Był pęcherzyk płodowy, pęcherzyk żółtkowy ale brak zarodka. Mam nieregularne cykle więc liczę, że zarodek się pokaże. Ponoć jest prawie na 100% pewne, że jak jest "żółtko" to będzie zarodek.
    Martwi mnie jednak ten pęcherzyk żółtkowy. Jest tak jakby przyklejony u góry pęcherzyka płodowego. W Internecie spotykam się z tym że jest zazwyczaj w środku pęcherzyka płodowego. Czy jest to coś czym powinnam się martwić?

• czekajacanacud1 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2017, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysle ze lekarz by ci powiedzial gdyby w wygladzie bylo cos niepokojacego :)

6sutskjolve431gm.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ