X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Ginekolog Rzeszów
Odpowiedz

Ginekolog Rzeszów

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Złaa Debiutantka

Wysłany: 7 listopada 2018, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny, szukam dobrego ginekologa w rzeszowie. Moje znajome polecają dr T.Kluza i dr P.Habało. chciałabym poznać wasze opinie. Z tego co wiem jeden pracuje w szpitalu na Szopena A drugi na Rycerskiej. Chciałabym też wybrać ginekologa prowadzącego moja ciążę pod kątem szpitala w którym miałby się odbyć poród ale niestety nie wiem gdzie byloby lepiej..

12 dpo Beta HCG- 46,8 mIU/ml
    14 dpo Beta HCG 148,7 mIU/ml , przyrost 215.2%
    18 dpo Beta HCG 1128,0 mIU/ml, przyrost 176,4%
  • ines. Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2018, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja polecam dr Jacka Śliwę, przyjmuje w Galenie, pracuje w szpitalu na Lwowskiej.

pierwszą ciążę przeprowadził bezproblemowo, usg genetyczne też są u niego bo ma wszystkie certyfikaty. na szpital też złego słowa powiedzieć nie mogę, opieka w porządku warunki super bo oddział po remoncie.

na drugą ciążę wybieram ten sam schemat.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2018, 11:24

Złaa lubi tę wiadomość

Córcia <3 16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
    3i49o7esn08ndlz3.png
    Synek <3 10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
    82do3e5e29ddmi8b.png
  • Anetpis Koleżanka

Wysłany: 11 marca 2024, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RZESZÓW Od siebie polecam zapisanie się do pani doktor:
    ginekolog-rzeszow.pl

Przyjmuje zarówno na fundusz, jak i prywatnie. I przyjmuje pacjentkki w każdym wieku.

Jest bardzo delikatna.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2024, 16:33

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ