Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Ginekolog Rzeszów
Odpowiedz

Ginekolog Rzeszów

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Złaa Debiutantka

Wysłany: 7 listopada 2018, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny, szukam dobrego ginekologa w rzeszowie. Moje znajome polecają dr T.Kluza i dr P.Habało. chciałabym poznać wasze opinie. Z tego co wiem jeden pracuje w szpitalu na Szopena A drugi na Rycerskiej. Chciałabym też wybrać ginekologa prowadzącego moja ciążę pod kątem szpitala w którym miałby się odbyć poród ale niestety nie wiem gdzie byloby lepiej..

12 dpo Beta HCG- 46,8 mIU/ml
    14 dpo Beta HCG 148,7 mIU/ml , przyrost 215.2%
    18 dpo Beta HCG 1128,0 mIU/ml, przyrost 176,4%
  • ines. Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2018, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja polecam dr Jacka Śliwę, przyjmuje w Galenie, pracuje w szpitalu na Lwowskiej.

pierwszą ciążę przeprowadził bezproblemowo, usg genetyczne też są u niego bo ma wszystkie certyfikaty. na szpital też złego słowa powiedzieć nie mogę, opieka w porządku warunki super bo oddział po remoncie.

na drugą ciążę wybieram ten sam schemat.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2018, 11:24

Złaa lubi tę wiadomość

Córcia <3 16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
    3i49o7esn08ndlz3.png
    Synek <3 10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
    82do3e5e29ddmi8b.png
  • Anetpis Koleżanka

Wysłany: 11 marca 2024, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RZESZÓW Od siebie polecam zapisanie się do pani doktor:
    ginekolog-rzeszow.pl

Przyjmuje zarówno na fundusz, jak i prywatnie. I przyjmuje pacjentkki w każdym wieku.

Jest bardzo delikatna.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2024, 16:33

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ