X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Infekcja
Odpowiedz

Infekcja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2017, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jestem w 5tyg i już przyplątała mi się infekcja. Dostałam od gina nystatyne dopochwowo przez 14dni. Niby nystatyna jest bezpieczna ale to antybiotyk

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2017, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ktos brał nystatyne na początrku ciązxy?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2017, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do początku ciązy to nie pomogę, bo ja nystatyne brałam w poprzedniej ciąży kilka razy, w drugim i trzecim trymestrze, bo akurat wtedy dopadły mnie infekcje. Lekarz zapewniał, że jest to lek bezpieczny w trakcie ciąży, zresztą nieleczona infekcja jest bardziej niebezpieczna ;)
    Dużo zdrówka :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2017, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehhh no upierdliwie na początku ciąży.... mam nadzieje ze bedzie ok

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ