Jak sobie radzić ze zmeczeniem?
-
Witajcie Drogie Kobitki,
Czy macie jakies dobre sposoby na "opanowanie", radzenie sobie ze zmeczeniem? Owszem ciaza to super, beztroski czas,ale za to z droga kreta Poczatek ciazy chcialabym wykorzystac na praktyczne rzeczy takie jak np.nauka jezyka obcego (chce podskoczyc na wyzszy poziom) ale zawsze gdy sie za to zabieram jak na zlosc dopada mnie zmeczenie i nauka idzie w kat.
Podzielcie się swoimi sposobami -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, myślałam, ze tylko ja tak mam, to ciagle zmęczenie, senność. Najlepiej czuje sie w łóżku, mimo iż w dzień nie bardzo usne. W każdym razie czuje jak energia ze mnie schodzi. Wczoraj na wizycie powiedziałam to mojej gin, mówi ze to normalne niestety. Pocieszam sie tym, ze nie mam mdłości i wymiotów, tylko to zmęczenie i zgaga
-
Ja niestety też nie umiem sobie radzić ze zmęczeniem .. Wystarczy, że np umyję naczynia potem muszę odpocząć, a jak wyjdę z psem na dłuższy spacer to spanko obowiązkowo. Dziś byłam na mieście pozałatwiać parę spraw jak przyszłam to padlam znów na łóżko i spałam ze 2 h
Ehh chyba nie ma na to sposobu trzeba dużo odpoczywać i odpuszczać pewne rzeczy mniej ważne. Ponoć w II trymestrze jest lepiej -
Ja też niestety jestem senna i zmęczona. Nawet nie muszę spać, ale jak się nie położę to nie umiem wystać albo wysiedzieć. Staram się wypełniać wszystkie domowe obowiązki, ale i tak mi głupio jak leżę, a mąż coś robi. Na szczęście oboje rozumiemy, że najważniejsze dobro maleństwa.
-
Hej dziewczyny , Ja mam taki sam problem jak Wy hehe , wczoraj wstałam fakt , że wcześnie dość bo o 7 rano ale posiedziałam zjadłam sniadanko , tv włączyłam ... zasiadłam przed lapkiem i tak siedziałam ... potem wziełam sie za obiad i ogarnianie siebie i godzina 14:30 /15 ja już spałam , do 18 stej ;o a 20 juz oko się maśliło ...mam juz tak od tygodnia gdzieś . ;p chyba nie ma rady na to
-