X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Kłucie brzucha
Odpowiedz

Kłucie brzucha

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ZURAW Debiutantka

Wysłany: 9 stycznia 2021, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy któraś z Was miała kłucie w brzuchu, na dole podbrzusza, przy pachwinach czy nad spojenie łonowym .jestem w 11 tc i się martwię czy macica się powiększ czy coś złego się dzieje .

• BeHappy_:) Debiutantka

Wysłany: 9 stycznia 2021, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O przycupne... Choć ja dopiero 7 tydzień, ale też miewam co i rusz takie bóle.. I mam cykora ( pierwsza ciąża, więc żółtodziub w tym temacie :P)

• ZURAW Debiutantka

Wysłany: 9 stycznia 2021, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To miejmy nadzieje , ze wszytko odbywa się zgodnie z „planem „ 🤪, wyczytałam żeby oddychać głęboko i chyba mi lepiej 😆.

Wysłany: 9 stycznia 2021, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za radą jednej z koleżanek z forum wkręcam sobie że Groszek rozbudowuje chałupe w brzuchu ;) a wiadomo.. Remonty nie sa przyjemne :P

Apple Lady lubi tę wiadomość

• ZURAW Debiutantka

Wysłany: 9 stycznia 2021, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    😂😂😂😂😂😂😂😂

Wysłany: 10 stycznia 2021, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba tylko my mamy bóle :D

• Apple Lady Ekspertka

Wysłany: 28 stycznia 2021, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, mam tak samo od samego początku. Leżenie i oddychanie pomaga. Ewentualnie głaszcze się po brzuszku i ogrzewam dłońmi. Nie wiem czy sobie to wkręcam, ale mi pomaga😁.
    Jak jestem w pracy, w ciągłym ruchu to nie mam objawów, nic.nie boli, ale jak już wrócę do domu to czuję wszystko ze zdwojoną siłą. Aaa no i wtedy jestem też głodna 😝. Potem tylko kąpiel mogę iść spać. Nie ważne, że dopiero 18🤓

• Mum2b Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2021, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie boli sporo brzuch teraz. Polecam sprawdzenie posiewu moczu czy bakterii nie ma

Corka - 2018
    Syn - 2021
  • Nadzieja28 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2021, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mialam bole praktycznie caly czas od poczatu... teraz jest lepiej aczkolwiek brzuszek daje o sobie znac ... zauwazylam ze po lewej stronie (nie od strony dziecka-jest od prawego jajnika) cos mnie kłuje jakby jajnik jakby macica i jakby swedzi gila ...

Start 2018

Laparoskopia 2019 ✅
    Hashimoto ?, PCOS ?

💊Metformax 1500, Omega3, Jod, Nac, Metylowane vit i kw foliowy, i wiele innych…

🔺Mthfr * A1298C Mthfr_1298A>C homo ❌,
    🔺Pai-1 ** 4G/5G Pai-1 4G hetero
    🔺KIR : Bx
    ❌NIEWYKRYTE :
    2DL2, 2DL4norm, 2DL5[gr.1], 2DL5[gr.2], 2DS2, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1, 3DP1var

MĄŻ: Wszystkie badania niby Ok (plemniki szybkie tylko na starcie)

Marzec 2020 -28dc beta 9 - CB🥺

3 cykl - Puregon 75💉—>accofil💉—>encorton—>acard 150 —> neoparin ❌

STARANIA ZAWIESZONE
    Od 04.2021

09.21🍀🍀 UDAŁO SIĘ!! 🍀🍀 (Naturalnie bez wspomagaczy )
    13.06.22 Synek Marceli 58, 3570🥰
  • AGATA Nowa

Wysłany: 28 listopada 2021, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Też mam podobnie, dziwne kłucia raz po prawej stronie, a raz po lewej. Teraz się uspokoiło. Pierwsza ciaza, więc też nie wiem czy to normalne 😅

• Martens Koleżanka

Wysłany: 29 listopada 2021, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też właśnie mam takie bóle (najbardziej z lewej strony) i jestem zaniepokojona.

20.08.2021 transfer dwóch zarodków, nieudany, beta 0

19.10.2021 transfer (trzydniowca, KD)
    8dpt 81,48
    10dpt 233,87
    14dpt 1710,44
    21dpt 27 tys
    27 dpt jest <3
  • Kasiulka0122 Nowa

Wysłany: 29 listopada 2021, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam takie bóle cały czas kucie raz z tej raz z tej i po środku pierwsza ciąża i nie wiem czy to normalne 😢

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ