Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Kolonoskopia w 9 tyg ciazy
Odpowiedz

Kolonoskopia w 9 tyg ciazy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Poli9106 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2018, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej czy ktoras miala robiona kolonoskopie w ciazy?jestem przed wizyta u gin zeby o tym porozmawiać ale sie bardzo denerwuje.Mam.stwierdzone jelito drazliwe.Ale przez ostatnie dwa.miesiace pogorszyły sie, dolegliwosci,kolki raz z lewej strony raz z prawj plus mega zaparcia po 10 dni.Miesiac temu umowilam sie, na.badanie a teraz okazalo ske ze jestem w ciazy.( 4 tydzien)z bety badanie mam za miesiąc

• Leira Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2018, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapytaj na wątku CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018 w grupie "Ciąża - ogólnie". Coś mi świta, że była tam o tym kiedyś mowa, ale nie jestem w stanie tego tam teraz odnaleźć, więc po prostu zapytaj tam :)

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ