X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Kolonoskopia w 9 tyg ciazy
Odpowiedz

Kolonoskopia w 9 tyg ciazy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Poli9106 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2018, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej czy ktoras miala robiona kolonoskopie w ciazy?jestem przed wizyta u gin zeby o tym porozmawiać ale sie bardzo denerwuje.Mam.stwierdzone jelito drazliwe.Ale przez ostatnie dwa.miesiace pogorszyły sie, dolegliwosci,kolki raz z lewej strony raz z prawj plus mega zaparcia po 10 dni.Miesiac temu umowilam sie, na.badanie a teraz okazalo ske ze jestem w ciazy.( 4 tydzien)z bety badanie mam za miesiąc

• Leira Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2018, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapytaj na wątku CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018 w grupie "Ciąża - ogólnie". Coś mi świta, że była tam o tym kiedyś mowa, ale nie jestem w stanie tego tam teraz odnaleźć, więc po prostu zapytaj tam :)

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ