Krwiak kosmówka
-
Dziewczyny, 2 ostatnie tygodnie miałam leżeć- brać duphaston. Z powodu bóli brzucha jak na okres. Dziś byłam na kolejnej wizycie. Obecnie 8tc. Z USG wyszło małe unaczynienie na kosmowce. Mam brać dalej duphaston ale mogę wyjść na spacer. Dr mówi, że to się wchłonie. A ja czytałam, że jak się pojawia to trzeba leżeć i teraz zgłupiałam. Miała któraś z Was coś takiego? Co robiłyście ?
-
Ja miałam dużego krwiaka w 8tc - większego niż zarodek i dostałam info że nie muszę leżeć tylko po prostu mam się oszczędzać - nie dźwigać, nie myć okien itd. I tak było - normalnie funkcjonowałam ale uważałam na siebie i krwiak się wchłonął.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego, 21:52
Ja 31, on 34
marzec 2021 - start starań
wrzesień 2022 - HBA 32%
[suple: astaksantyna, NAC, selen, koenzym Q10, kwasy DHA, EPA, wit. D3, wit. E, wit. C, cynk, kwas foliowy]
3 x cykle stymulowane ❌
styczeń 2023 - HBA 63%
3 x IUI ❌
czerwiec 2023 - HBA ??? są naturalne ⏸️
02.08.2023 r. - 💙 zarodek + serduszko
20.03.2024 r. - chłopak
-
Mira000 wrote:Ja miałam dużego krwiaka w 8tc - większego niż zarodek i dostałam info że nie muszę leżeć tylko po prostu mam się oszczędzać - nie dźwigać, nie myć okien itd. I tak było - normalnie funkcjonowałam ale uważałam na siebie i krwiak się wchłonął.
-
Hej, ja też miałam krwiaka, który odwarstwiał kosmówkę. Brałam luteinę, dużo leżałam, nie dźwigałam. Wykryty w 5 tc, w 12 tc już nie było po nim śladu. 🙂 Obecnie 14t6d i wszystko jest ok. Bądź dobrej myśli i oszczędzaj się, trzymam kciuki. 🙂
-
Margaretka111 wrote:Hej, ja też miałam krwiaka, który odwarstwiał kosmówkę. Brałam luteinę, dużo leżałam, nie dźwigałam. Wykryty w 5 tc, w 12 tc już nie było po nim śladu. 🙂 Obecnie 14t6d i wszystko jest ok. Bądź dobrej myśli i oszczędzaj się, trzymam kciuki. 🙂
-