X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Kwiecień 2020
Odpowiedz

Kwiecień 2020

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Majka27 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2019, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapraszam do dołączenia mamusie z terminem na kwiecień 2020

9nzdxc3.png
  • Justa29 Ekspertka

Wysłany: 23 sierpnia 2019, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy założony wątek w Forum- W Ciąży Ogólne
    Zapraszmy do nas 😊

• Paulina123 Debiutantka

Wysłany: 28 sierpnia 2019, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was dziewczyny.
    Podczytuję od początku ale postanowiłam, że dołącze po pierwszej wizycie.
    Termin z ostatniej miesiączki 18 Kwiecień
    Pierwsza ciąża zakończona w lipcu 2017 bez żadnych kłopotów. Na zwolnienie poszłam 3 miesiące przed porodem. I teraz też tak miało być...
    Pani doktor na wizycie dzisiaj powiedziała o odrywającej kosmówce. Nie miałam dotąd plamień.
    Zapisała duphaston, 4 miałam wziąć od razu a tak 3 razy dziennie.
    I LEŻEĆ LEŻEĆ LEŻEC...
    ja oczywiście pierwsze pomyślalam o pracy... jestem sama... nowa osoba przyjdzie za 2 tyg.... kiedy jej to przekaże wszystko...
    Jutro pójdę tylko pogadać i posprzątać..
    Miała, któraś z Was też taki problem?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ