X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Linia od pępka do wzgórka łonowego Kiedy?
Odpowiedz

Linia od pępka do wzgórka łonowego Kiedy?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2014, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam przyszłe mamusie! :)
    Chciała bym się dowiedzieć od jakiego tyg. już właśnie widać tą ciemną linię na brzuszku? ;)

• ISZTAR Koleżanka

Wysłany: 3 marca 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Również jestem bardzo ciekawa....

Amenada lubi tę wiadomość

ganns65gk1nf21bw.png
    f2w3rjjgoonjbtgg.png
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie wczoraj przy kąpieli zauważyłam :) To jest bardzo indywidualna kwestia.
    Obecnie 16t6d

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 08:50

c74bebc6c3.png
    Alicja jest już z nami! <3
    10.08.2014
  • Magic Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mojs znajoma ktora juz urodzila nie miala czegos takiego wogole :) nezumi ma racje to bardzo indywidualna kwestia :)

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuje za odp. teraz będę wiedziała chociaż troszeczkę szkoda bo najlepiej jak by każda z nas miała chociaż raz ;)

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie rok po porodzie i nie zniknęła wcale... ;/ a wyszła jakoś w 7 miesiącu :)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nutka Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzieś już był ten temat;) U mnie pojawiła się bardzo szybko, koło 10tc.

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
    Jezu ufam Tobie! Jezu Dziękuję Ci!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 01:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmmm ja nigdzie nie zauważyłam takiego tematu tak to bym o niego zahaczyła i nie dodawała tego samego ;) dziękuję za odpowiedzi i bardzo dziwne to jest xpatiiix3 że nie zeszła ci.A konsultowałaś to z jakimś lekarzem?

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amenada nie konsultowałam, ale zostały mi również plamki na piersiach po ciąży, linia zbladła, ale mimo wszystko jest widoczna dalej :P

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie miałam linii w ciąży teraz też się jej nie spodziewam. A pępek też był głęboko wszystko zależy od organizmu pozdrawiam :-D

• Bree Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4 raz jestem w ciazy (jeden raz poronilam) nigdy nie mialam zadnej kreski tak samo nie sciemnialy mi nigdy sutki, a blada jestem jak mąka :)

Aniołek "M" 02.03.2015 (8 tc)

preg.png
  • Marcepalina Nowa

Wysłany: 23 grudnia 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie bardzo szybko, już się pojawiła - jestem w 7 tygodniu dopiero. Widać zależy od osoby, każdy ma inaczej

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też ekspresem - dziś mam równo 11 tygodni. Do tego jestem blondynką o jasnej cerze, a podobno w tym wypadku pojawia się później lub wcale (ale mam skłonności do przebarwień np. po opalaniu, więc może to w związku z tym).

• Elvi Ekspertka

Wysłany: 4 stycznia 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam ciemną obudowe: włosy, brwi, rzęsy i nie mam linii do tej pory a jestem w 22 tygodniu ciąży. Z pierwszym dzieckiem też nie miałam, także może to jakieś genetyczne czy co....

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ