X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Metypred
Odpowiedz

Metypred

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • H30 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2013, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z was bierze sterydy jak tak od którego tygodnia ciąży?

f2w3dqk3c83qeku9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana a Ty masz przepisany Metypred? Bo ja biore ale ze wzgledu na astme chociaz nie wiem czy i to mi nie pomogło w zajcsiu wciaże i mam nadzieje,zę ją utrzymam tym razem.
    Kochana pamietam <3

• H30 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kochana tak mam Metypred w celu prawidłowego rozwoju ciaży bo prawdopodobnie mój silny układ immunologiczny pozbywał się wszytskiego co obce, a zarodek dla niego też był obcy, przed owulacją brałam Pabi-Dexmaethasol (sterdyd) potem nie było sterydów a teraz od wizyty u lekarza dołączono metypred to była sugestia immunologa a ostateczną decyzję podjął ginekolog, myslę że ta decyzja jest słuszna choć na ulotce wyraźnie pisze aby kobiety w ciąży nie przyjmowały.Kochana no teraz to już utrzymamy te ciąże nasze kochane ....

inessa lubi tę wiadomość

f2w3dqk3c83qeku9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2017, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Metypred można brać również przy Rzs w czasie ciąży.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ