na usg zarodek mniejszy niż powinien?
-
Hej dziewczyny, mocno się denerwuje, byłam dzisiaj na usg i według moich wyliczen jestem w 6tc+4. Dzisiaj byłam u ginekologa i podczas usg okazało się ze zarodek jest mniejszy niż powinien być w tym czasie. Lekarz mnie uspokaja mówiąc ze ciąża jest młodsza, że do zapłodnienia doszło później niż w 12 dniu cyklu, że moje cykle są dłuższe niż 28 dni. Ja jednak troszkę się załamałam bardzo boje się ze cos z moim dzidziusiem jest nie tak ze nie rozwija się prawidłowo czy któraś z was miała podobna sytuacje. Błagam pomóżcie
-
Lovely, spokojnie! Ja też miałam mniejszy zarodek i wyszło na to, że ciąża wg USG młodsza aż o 10 dni niż wg OM. Nie martw się, bejbe nadrobi powoli Ja mam po jutrze wizytę, mogę Ci napisać co i jak - myślę, że już różnica się zmniejszy gdzieś do tygodnia.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny
-
Tak jak wyżej.. bobo nadrobi albo ciąża jest młodsza. Zagnieżdżenie mogło nastąpić później a na początku groszek zmienia się każdego dnia i rosnie bardzo szybko wszystko jest ok...zostaw to naturze i wypoczywaj, jedz zdrowo i się nie denerwujDAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017 rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -