Negatywny test w 10 tygodniu
-
Dziewczyny, od zeszłej środy jestem mocno chora. Brałam syrop i trochę paracetamolu, a od poniedziałku jestem na antybiotyku, bo miałam infekcję bakteryjną dróg oddechowych (oczywiście lekarzowi powiedziałam, że jestem w ciąży). Ale odkąd jestem chora w ogóle nie czuje się w ciąży, schudłam 1,5kg i wszystkie objawy mi się pochowały (nie miałam ich dużo, bo właściwie tylko wzdęcia, mdłości i senność). Senna jestem cały czas, ale to też może być od choroby i też jest mi niedobrze na myśl o większości jedzenia, ale jednak trochę się martwię. Postanowiłam się uspokoić testem ciążowym i wyszedł negatywny Czy możliwe, że wyniki są złe przez chorobę i antybiotyk? Wizytę mam dopiero na koniec marca
-
Robiłam test w 4 i 5 lub 6 tyg. Kreski były jasne, ale były. Bety nie robiłam. U lekarza byłam 3 razy, wszystko było dobrze, maluch prawidłowej wielkości, OK bicie serca. Miałam plamienia na początku, ale biorę duphaston i jest OK. Ostatni raz byłam w 7+ tygodniu. Teraz idę dopiero 29.03, ale wbiłam się prywatnie we wtorek, bo powiedziałam pani położnej (która rejestruje), że te objawy mam słabsze i byłam chora i test negatywny, to mnie zapisała chociaż powiedziała, że powinnam się cieszyć, że objawów nie mam, że test domowy pokazuje we wczesnej ciąży i że potem różnie bywa, a jakbym straciła to bym miała krwawienie... ale boję się, że coś jest nie tak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 13:34
-