Niska beta,brak ciazy na USG
-
Cześć,o to moja historia.
W czwartek 28 byłam w klice ginekologicznej.Ponowaz skierował mnie tam GP(przychodnia)mieszkam w UK. Znalazłam się tam ponieważ miałam infekcje pochwy.Okazyało się ze to zwykła grzybica.Ale ostatnio bolała mnie brzuch z prawej strony,przy pachwinie co powiedziałam oczywiście lekarzowi. Czasem ból promieniuje do nerki.W klinice pobrano mi krew i mocz.Zrobili mi test ciążowy i wyszły 2 pozytywne, zrobiono 2 ponieważ kreska była blada. Lekarz skierował mnie do szpitala w ten sam dzień.W szpitalu przeprowadzono mi wywiad i zadbali brzuch oraz pochwę. Powiedzieli ze może być to ciąża ektopowa lub poronienie. Kazano mi przyjść w piątek na USG.Zrobiono mi usg brzucha oraz dopochwowe,lekarz nic nie zauważył. Powiedziei ze muszę powtórzyć betę ponieważ jest bardzo niska 53,7. Betę miałam powtorzona w niedziele, niesty nie chcą mi udzielić informacji o wyniku(UK) Mam przyjść na USG w piątek i robić testy co dwa dni. Z nerwowo robię je codziennie.
Mam pcos, od 2 lat (staramy się,bez wspomagaczy) Odtatnia miesiączka 13 sierpnia, cyk od 18-37 dni. Co myśleć? Oszaleje do piątku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2017, 20:03
-
sylviazz
karolina
prawda jest taka ze wszystkie watpliwosci rozwieje badanie usg, ktore potwierdzi widoczny pecherzyk ciazowy z cialkiem zoltym i zarodkiem, wiec nic tylko cierpliwosc , beta jesli rosnie to dobry znak..trzymajcie sie dziewczynymonik84111 -
Karolinka181808 wrote:Hej ja też byłam w usg widoczny pecherzyk ciazowy byłam na wizycie w 4 tyg i 5 dniu czy to normalne że nie ma jeszcze zarodka ?
Sylviazzz lubi tę wiadomość
Nasz Aniołek 10tc [*] 10.05.2013r -
Mnie straszy ze to może być puste jajo ale do zapłodnię mogło dojść w 7.09 lub 16-17.09. Wydaje mi się ze doszło Do zapłodnienia jednak między 16-17.09. Niesty każdy lekarz patrzy na datę mojej ostatniej miesiączki i mnie straszy. Szczerze mówiąc wolałbym się dowiedzieć o ciazy toche później bo na tym etapie jest strasznie.
-