X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Opieka nad żoną w ciazy-L4 męża
Odpowiedz

Opieka nad żoną w ciazy-L4 męża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MamaSzymka Nowa

Wysłany: 24 lutego 2017, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie, jestem w 8 tyg.ciazy i zaczęłam źle się czuć, mam nudności i jest mi słabo chodzę senna i skolowana, mamy synka rocznego którego często noszę na rękach. Czy mialyscie taką sytuacj, że mąż brał zwolnienie na opiekę na Was w takiej sytuacji? Nie lubię się nad sobą uzalac, ale chyba pomoc męża będzie konieczna... jak długo może być na takim zwolnieniu i od jakiego lekarza? Pozdrawiam

• justa. Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zwolnienie na opiekę na osobę dorosłą max 14 dni w roku. Mi zwolnienie dla męża na opiekę na mnie po porodzie wystawiał ginekolog.

Może ktoś inny z rodziny mógłby Ci pomóc przy dziecku?

ex2bx1hpg9qyhku2.png
  • MamaSzymka Nowa

Wysłany: 25 lutego 2017, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Ci za odpowiedź. Niestety nikt inny nie pomoże na tyle co mąż, mam nadzieję, że będzie lepiej z dnia na dzień. Nie znałam takiego stanu, gdyż w poprzedniej ciąży czułam się bardzo dobrze. Pozdrawiam!

• StyczniowaNadzieja Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2017, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mąż nie moze wziać opieki na dziecko?

caur359.png
    3ro1ov5.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ